ветовното клубно първенство е дало възможност на отбора на Манчестър

...
ветовното клубно първенство е дало възможност на отбора на Манчестър
Коментари Харесай

Ас на Манчестър Сити: Ще бъде страхотно, ако спечелим пет трофея

ветовното клубно състезание е дало опция на тима на Манчестър Сити да се отдалечи от слабата си форма в последно време във Висшата лига и играчите са решени да работят повече, с цел да се върнат към положителните резултати, счита халфът Родри, представен от Ройтерс.

" Гражданите " завоюваха единствено един от последните си шест мача за състезание и паднаха до четвъртото място в класирането, като са на пет точки зад водача Арсенал, само че тимът си подсигурява място на финала на Световното клубно състезание измежду успеха над японския Урава Ред Даймъндс с 3:0.
 Манчестър Сити стигна финала на международното клубно състезание
Манчестър Сити стигна финала на международното клубно състезание

" Гражданите " се изправят против бразилския Флуминензе в петък

Европейският първенец, който завоюва и Суперкупата на УЕФА през тази година, бе лишен от контузения белгийски плеймейкър Кевин де Бройне, както и голмайстора си Ерлинг Холанд. Де Бройне се върна към тренировките, само че Холанд остава отвън състава. Двамата ще пропуснат и финала против бразилския Флуминензе в петък.

" Ще дадем най-хубавото, с цел да спечелим всичко, тъй като ще бъде историческо. Ще бъде ужасно, в случай че спечелим пет трофея ", сподели още Родри.

" Последните мачове оставиха неприятно възприятие за нас в съблекалнята и по тази причина мисля, че бе добре да спрем за малко и да дойдем на Световното клубно състезание. В момента сме под въздействието на смесени усеща, като имаме възприятието, че се проваляме и губим точки. Време е, в което не можем да приказваме доста, би трябвало да мълчим, да работим доста и резултатите ще дойдат ", убеден е Родри.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР