Ветко и Маринела Арабаджиеви са били задържани в Кабрера де

...
Ветко и Маринела Арабаджиеви са били задържани в Кабрера де
Коментари Харесай

Арабаджиеви са задържани в жилището на Жоро Шопа

Ветко и Маринела Арабаджиеви са били арестувани в Кабрера де Мар, покрай Барселона, тази заран. Те са били в жилище, което се употребява от Георги Семерджиев, прочут като Жоро Шопа, който е в близкото обграждане на наркобоса Евелин Банев - Брендо. Семерджиев също е бил арестуван.
„ Прокуратурата през днешния ден беше известена за това, че испанските управляващи в осъществяване на българската европейска заповед за следствие са подхванали дейности. Тази заран два екипи от испанските правосъдни управляващи са подхванали дейности по нахлуване в този парцел на две разнообразни учредения. Едното е искане за задържане на българския жител Семерджиев от швейцарските управляващи. Вторият екип е подхванал дейностите, поискани от българската прокуратура по претършуване на парцела. На процедура с влизането на екипите в този парцел са открити на място лицата, които ние търсям с европейска заповед за арест, тя е била задействана и лицата са арестувания и по нея “, съобщи представителят на прокуратурата Румяна Арнаудова, представена от " Фокус ".
Арабаджиеви са упрекнати в присъединяване в незаконна група и укриване на налози. В ареста е едно от децата им - Вълчо, който ще дава отговор пред съда за пране на пари.
В края на август бе осъществена профилирана акция в офисите на хотел „ Маринела” в София и хотел „ Марица” в Пловдив, благосъстоятелност на Ветко Арабаджиев. Бяха конфискувани 10 млн. лв..
10 души, измежду които и синът им Вълчо, бяха задържани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР