Ветеринарните лекари не са успели да спасят бял паун, в

...
Ветеринарните лекари не са успели да спасят бял паун, в
Коментари Харесай

Не хранете животните в зоопарка: Зрънчо уби паун в Стара Загора

Ветеринарните лекари не са съумели да спасят бял паун, в чиято клетка някой е изсипал пакет с царевични пръчици, заяви зам.-кметът Милена Желева. Не хранете и не дразнете животните в зоопарка, моли тя.

По 5000 души минават през почивен ден през касата на Старозагорския зоопарк след ремонта, демонстрира статистиката на Общината, представена от news.bg. Огромният интерес е съществено предизвикателство както за чиновниците, които работят там, по този начин и за животните, които претърпяват голям стрес от скупчванията и непрекъснатия поток от посетители, сподели Желева.

Отвикнали на огромно човешко наличие в годините на ремонта, в този момент жителите на зоологическата градина постоянно се крият, а това разочарова пристигналите да ги видят гости, сподели тя и помоли хората да бъдат търпеливи с жителите на зоопарка.

" Не хранете животните. Сладкото им на пръв взор хрупане на солети - вреди. Чипсовете, снаксовете и бонбоните може да имат съществени последствия за здравето на нашите жители. ", пишат от зоопарка, като се обръщат към всички посетители.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР