Ветеринарен лекар издаде спешно предупреждение след възхода на вирусна тенденция

...
Ветеринарен лекар издаде спешно предупреждение след възхода на вирусна тенденция
Коментари Харесай

Рязко предупреждение на ветеринар за вирусна тенденция в TikTok, при която собствениците мамят кучета с резенчета лимон

Ветеринарен доктор издаде незабавно предизвестие след възхода на вирусна наклонност в TikTok, съгласно която притежателите на домашни любимци хвърлят резенчета лимон в устата на кучетата си.

Тенденцията #DogVSLemon, която натрупа зашеметяващите 20,1 милиона гледания в платформата на обществените медии, рискува да сложи кучетата в сериозна заплаха, предизвести доктор Анна Форман от Everypaw Pet Insurance. Един видеоклип, с над 16 милиона гледания, изобразява кученце, изпитващо очевиден дискомфорт, откакто притежателят му хвърли киселия плод в устата му. И това повишаване на известността съответства със загриженото нарастване от 65% на онлайн търсенията на „ кучета, които ядат лимони “.

Предупреждавайки за заплахите от тази възходяща наклонност, доктор Анна сподели: „ Много кучета изяждат всичко, което им се хвърли (или сграбчват храна на пода и т.н.), без да се замислят, постоянно даже без да подушат или първо да го опитате. „ Това може да е добре в няколко сюжета, да вземем за пример да дадете на ку...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР