Ветераните на UFC в полутежка категория Глоувър Тейшейра и Антъни

...
Ветераните на UFC в полутежка категория Глоувър Тейшейра и Антъни
Коментари Харесай

Тейшейра преби Смит на галавечерта на UFC

Ветераните на UFC в полутежка категория Глоувър Тейшейра и Антъни Смит се изправиха един против различен в основната борба на UFC Fight Night 171, което се организира доскоро във Флорида. В началото на борбата " Lionheart " изглеждаше доста добре и даде всичко от себе си в първия рунд, само че това беше неприятна концепция, тъй като борбата им беше планувана за 5 рунда.
View this post on Instagram
A post shared by ufc (@ufc) on May 13, 2020 at 9:51pm PDT

Смит изразходва цялата си сила и във втория към този момент беше изтощен. Тейшеира се възползва от това и стартира да го санкционира с тежките си попадения. Глоувър съумя да го смъкна с ударите си, а на земята му вкара и граунд енд паунд. Бразилеца продължи да господства в багра, а Смит изглеждаше все по-зле и нямаше кардио, с цел да обърне развоя на събитията. Преди 5-тия рунд Антъни се оплака на хората от своя ъгъл, че зъбите му падат, само че това не ги трогна и те не се намесиха, с цел да го спасят.

Тейшейра го засипа с удари в последния рунд, а Смит придвижи борбата на земя, където бразилеца зае преобладаваща позиция и стартира още веднъж да му вкарва тежки удари, което принуди рефера да спре багра. Така с тази победа Тейшейра навлезе в серия от 4 следващи победи и на 40-годишна възраст поглежда към нова борба с Джон Джоунс. Смит от своя страна отново се връща към загубите.
View this post on Instagram
A post shared by ufc (@ufc) on May 13, 2020 at 9:59pm PDT

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР