Ветеранът в редиците на Ювентус Джанлуиджи Буфон ще вземе решение

...
Ветеранът в редиците на Ювентус Джанлуиджи Буфон ще вземе решение
Коментари Харесай

Буфон решава бъдещето си през март

Ветеранът в редиците на Ювентус Джанлуиджи Буфон ще вземе решение за бъдещето си през месец март. Тогава 42-годишният вратар ще има диалози с шефовете на торинци и ще реши дали да подпише нов контракт.
" Не знам какво ще реши. Мисля, че даже той самият не знае. Ще имаме среща с шефовете на Ювентус в края на март и ще забележим. Той е благополучен тук. На 42 години продължава да се оправя добре, здрав е и е в добра форма, тъй като знае по какъв начин да се грижи за тялото си. Преди доста години бе споделил, че ще се откаже на 32 години, само че тогава му споделих да не бърза и да изчака когато стане на тази възраст. Той изигра мощен сезон в Париж, Фабио Паратичи постоянно идваше да го гледа там. Към него имаше доста запитвания, само че когато пристигна предлагането от Юве, това бе най-хубавата алтернатива за неговото семейство ", разкри сътрудникът на играча Силвано Мартина.

От началото на сезона Буфон е запаса на Войчех Шчесни, като е изиграл 7 мача в Серия " А " и единствено един път е съумял да резервира " чиста " мрежа.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР