Ветеранът Пепе удължи договора си с Порто. 40-годишният защитник подписа договор,

...
Ветеранът Пепе удължи договора си с Порто.
40-годишният защитник подписа договор,
Коментари Харесай

40-годишният Пепе продължи договора си с Порто

Ветеранът Пепе удължи контракта си с Порто.

40-годишният бранител подписа контракт, който е до 2024 година.

Пепе стартира кариерата си в Порто през 2004 година и се реалокира в Реал Мадрид през 2007 година Бранителят се завърна в португалския тим през 2019 година. Като част от Порто бранителят стана първенец на Португалия 4 пъти, завоюва два пъти Купата на страната, един път Суперкупата.

" Много съм нервозен, тъй като това е контракт, който значи доста за мен. Това значи, че мнозина може да се съмняват в качествата ми, като се има поради, че съм на 40 години, само че аз, като състезател и човек, нормално споделям, че съм доста почтен, дължа доста на Порто и не желаех да измамя президента, хора от клуба, треньора ми и съотборниците ми.
 Пепе пропуща мачовете на Португалия с Лихтенщайн и Люксембург
Пепе пропуща мачовете на Португалия с Лихтенщайн и Люксембург

Защитникът е контузен

Искам да благодаря на всички в клуба, че ме вършат по-добър човек всеки ден като състезател, като човек и даже като татко. Само тези, които са били тук, знаят полезностите, които президентът предава на другите чиновници, тъй като аз също се считам за чиновник на клуба. Това е човек, който се бори за тези цветове, за този район и където и да съм, ще уважавам този клуб.

Имам няколко извоювани трофеи с този клуб, всички те са специфични, тъй като обичам този клуб и града и се надявам, че мога да допринеса този сезон с моята работа, тъй че, в случай че даде Господ, да продължим нашата победна вълна ", сподели Пепе.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР