Ветеранът на MotoGP Валентино Роси спечели втора стартова позиция в

...
Ветеранът на MotoGP Валентино Роси спечели втора стартова позиция в
Коментари Харесай

Валентино вярва в подиума в Тайланд

Ветеранът на MotoGP Валентино Роси завоюва втора стартова позиция в квалификацията за Гран При на Тайланд, като загуби полпозишъна за едвам 11 хилядни от секундата в интерес на водача в класирането Марк Маркес.

Гран При на Тайланд дебютира в календара на международния шампионат по мотоциклетизъм този сезон и бе незнайно по какъв начин ще се разпределят силите през уикенда. Преди петъчните тренировки Доктора показа, че не чака триумфи поради дългите прави на пистата, които не отиват на машината на Yamaha. След първите усещания обаче наподобява, че Роси и съотборникът му Маверик Винялес имат шансове за подиум и може би даже победа на тайландската писта " Чанг ".

" The passion for #MotoGP in Asia is very high " - @ValeYellow46

The Doctor feels lots of support when he races at the Asian circuits#ThaiGP | VIDEO https://t.co/Nf228dL3nC pic.twitter.com/9b5WgosyMw
— MotoGP™ (@MotoGP) October 5, 2018
" Чувствах се добре на мотора още от петък. Днес направихме и някои модификации и вървим по прав път. Щастлив съм, тъй като усещам мотора усъвършенстван. Изглежда, че на тази писта нямаме толкоз проблеми с гумите и може да достигнем лимита си. Надявам се, че мога да направя положително съревнование и да се боря за подиум ", показа Доктора незабавно след края на квалификацията.
  Снимка: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР