Ветеран от градското полицай беше изгонен от полицията, защото е

...
Ветеран от градското полицай беше изгонен от полицията, защото е
Коментари Харесай

Полицай от NYPD беше уволнен заради повтарящи се, фалшиви оплаквания 311, наричащи лейтенант „изглеждащ трансексуал“

Ветеран от градското служител на реда беше изпъден от полицията, тъй като е подавал неприятни недоволства 311 за шефа си – като в същото време се допира до базата данни на NYPD 500 пъти, с цел да ревизира за някогашни приятелки, демонстрират записите.

Aram Bhairam призна, че е употребявал вътрешните компютри на отдела, с цел да ръководи регистрационни номера на родственици, в това число 158 пъти, с цел да наблюдава колата на братовчед си в продължение на година и половина, до момента в който е бил на работа като един от най-хубавите в Ню Йорк, съгласно към онлайн дисциплинарните досиета на NYPD.

Бхайрам, сержант с изпитателен период, който се причисли към силите през 2010 година, също беше приет за отговорен за осъществяване на „ хлапашки “ разкопки в лейтенант Марлене Ернандес от нюйоркската полиция, до момента в който се маскираше като неудовлетворен гражданин.

„ Онзи ден пристигнах в сектора и тази жена в бяла риза, която наподобява на трансексуалка с пълнители, ми сподели отношение към моята благосъстоятелност “, сподели Бхайрам в тъжба от 14 януари 2022...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР