Вестниците 24 часа и Труд трябва днес да са фалирали

...
Вестниците 24 часа и Труд трябва днес да са фалирали
Коментари Харесай

Извадиха скандални подробности за „Труд“ и „24 часа“! Екс-посланик в Москва ги закова за фалит

Вестниците ”24 часа ” и ”Труд ” би трябвало през днешния ден да са банкрутирали и закрити, а парцелите им продадени, с цел да се покрият отговорности към КТБ! На такива мисли подухва поста на някогашния ни дипломат в Москва Илиян Василев във Facebook: ”24 часа ” и ”Труд ”, ТВ 7 и така нататък в никакъв случай няма да върнат заемите с в КТБ. Обърнете внимание, там са стотици милиони лв.. Разбира се, това става с протекцията на прокуратурата и на Пеевски. След това очаквате същите медии или това, което е останало от тях, да Ви осветлява какво в същина става с „източването“ на КТБ, с масата на нестоятелността и така нататък Ето къде са тези 3 милиарда лв., сякаш откраднати от Цветан Василев.

И не се чудете, че всички тези медии като един нападат някогашният банкер. Не се чудете и че синдиците са „меки“. И по-късно публицисти от тези медии упорстват за независимост на словото.

Първо си платете заемите, тъй като по този метод крадете кредиторите и депозантите на КТБ. Стоите на една морална повърхност с телефонните измамници.

Колко са медиите у нас, които са с ясно финансиране, които оцеляват сами, които не зависят от непрекъснати външни инжекции, от дотации от държавните пиар бюджети, от ориентирани реклами?
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР