Вестник "Ю Ес Ей тудей" публикува изключително остра редакционна статия

...
Вестник "Ю Ес Ей тудей" публикува изключително остра редакционна статия
Коментари Харесай

Американски вестник: Тръмп не е достоен да чисти тоалетните на президентската библиотека на Обама

Вестник "Ю Ес Ей тудей " разгласява извънредно остра публицистична публикация против президента Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила, в която декларира, че републиканецът не е заслужен даже да чисти тоалетните на президентската библиотека на Барак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на Съединени американски щати. Роден е на 4 август 1961 година в... към профила, нито да лъска обувките на Джордж Уокър Буш, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес.

"Ю Ес Ей тудей " е единственият народен ежедневник в Съединени американски щати и е с един от най-високите тиражи в страната. Той нормално е с по-умерен звук, само че туит на Тръмп за сенаторка от Демократическата партия провокира острата публицистична публикация. С подзаглавие "Ще доближат ли в миналото дъното низостите на Тръмп? ", вестникът осъжда туита от вторник, в който Тръмп твърди, че сенаторката Кирстен Гилибранд наскоро го е "умолявала за дарения за предизборната й акция " и прибавя, че тя била "готова на всичко ", с цел да получи финансова поддръжка.

"С последния си туит, в който загатва, че американска сенаторка може да предлага полови услуги против предизборни дарения, президентът Тръмп сподели, че е несъответстващ да упражнява длъжността си. Стигането до дъното не стопира един президент, който съумява да пада все по-ниско ", написа в публицистичната публикация. "Един президент, който на процедура назовава сенаторката Кирстен Гилибранд уличница, не е заслужен даже да чисти тоалетните на президентската библиотека на Обама, нито да лъска обувките на Джордж У. Буш ", написа вестникът, споменавайки предшествениците на Тръмп от Демократическата и Републиканската партия.

В публикацията също се приказва за множеството "лъжливи или погрешни изявления " на Доналд Тръмп - приблизително по 5,5 дневно по калкулации на в. "Вашингтон пост " - както и за мненията му, които подхранват публичните разделения. "Тук не става за политическите несъгласия, които имаме с всички президенти, нито за разочарованието ни от някои техни решения. Обама и Буш също са се проваляли в доста връзки. Те са нарушавали свои обещания и са изричали неистини, само че благоприличието им в никакъв случай не е било под подозрение ", написа "Ю Ес Ей тудей ". "Затова пък Доналд Тръмп като човек е изключително ужасяващ, а държанието му е отблъскващо ", написа вестникът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР