Вестник Телеграф ЕООД предприема реорганизация във вестникарската група. В отговор

...
Вестник Телеграф ЕООД предприема реорганизация във вестникарската група. В отговор
Коментари Харесай

Вестник "Телеграф" с нов главен редактор, "Монитор" и "Политика" спират да излизат

" Вестник Телеграф " ЕООД подхваща метаморфоза във вестникарската група. В отговор на бързата цифровизация на медийния пазар, икономическите последствия от пандемията и изключителната интернационална обстановка, довела до нарушение на доставките на печатарска хартия, наличието на вестниците " Монитор " и " Политика " ще бъде пренасочено към " Телеграф ", " Мач Телеграф " и техния уеб портал.

" Вярваме, че сме избрали точния миг за тази стъпка. Тя ще ни даде опция да влагаме още по-мащабно във вестниците " Телеграф " и " Мач Телеграф ". И двата вестника са с водещи и постоянни позиции на българския пазар и ние ще продължим да разширяваме тяхното въздействие. Това включва и онлайн пространството, след сполучливата им цифрова промяна от екипа на Нет Инфо " – разяснява Дирк Геркенс, основен изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп и шеф " Програмиране, продукция и рекламни продажби " на Юнайтед Медия.

Вестник " Монитор " ще излезе за финален път на следващия ден (22 март 2022 година). Преустановява се издаването и на в. " Политика ", оповестяват от вестникарската група.

Виктория Пенкова е новият основен редактор на в. " Телеграф ". Тя е един от водещите публицисти в изданието, с повече от 14 години опит в престъпния сектор. Носител е на премия от Съюза на българските публицисти, както и на оценката " Сърце и слово против наркотиците”, в памет на Виктория Герин за " редовно и реалистично отразяване на проблемите с опиати, корупция, въздействието на проведената престъпност, закононарушенията против деца посредством интернет ". Виктория Пенкова е работила във вестниците " Дума " и " Кеш ". Два пъти е била на журналистически задачи в Афганистан и един път в Ирак.

" Вестник Телеграф " ЕООД има и нов търговски шеф, който ще работи интензивно за реализиране на рекламната успеваемост на компанията. Позицията се заема от Ралица Тошкова. Нейната експертиза и професионални качества са от значимо значение за опазване на лидерската позиция на " Телеграф " и " Мач Телеграф ". Тя има над 20-годишен опит в продажбата на медийни артикули в издателския, радио и онлайн пазар, както и в организацията на събития. В продължение на 12 години тя е част от комерсиалния екип на Нет Инфо и управлява направление " Бизнес развиване ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР