Вестник Таймс“ съобщава, че британското правителство има готов план за

...
Вестник Таймс“ съобщава, че британското правителство има готов план за
Коментари Харесай

Има план за пълен локдаун на Острова след Коледа

Вестник „ Таймс “ оповестява, че английското държавно управление има подготвен проект за двуседмичен локдаун след Коледа, който включва възбрана за посещение по домовете, съобщи .

Според „ Таймс “ новите разпореждания ще забранят изцяло общуването на хора от разнообразни фамилии на закрито, в случай че не се постанова незабавна работа. Пъбовете и заведенията за хранене ще минат на обслужване само навън.

„ Файненшъл таймс “ пък написа, че министър председателят Борис Джонсън е бил осведомен със серия от благоприятни условия от „ леки упътвания за вземане предвид на хората със сегашните разпореждания до налагане на цялостен локдаун “. Вестникът цитира доближени на премиера, които настояват, че той избира по-леката форма, само че в това време би трябвало да бъде реалист през опасността от Омикрон.

Според изтекла информация от последното съвещание на групата научни съветници за изключителни обстановки, забелязана от Би Би Си, учените са споделили на министрите, че доста скоро би трябвало да бъдат въведени по-строги ограничения. Те упорстват да не се изчаква настъпването на новата 2022 година.

Всичко това става откакто в петък бяга регистрирани рекордните 93 045 доказани случаи на заразяване с Covid-19 – най-голямата численост, откогато настъпи пандемията. Броят на постъпилите в лечебни заведения в Лондон се e нараснал с близо 30% за седмица.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР