Вестник “Курир” изрови пикантна информация за актуалния носител на “Златната

...
Вестник “Курир” изрови пикантна информация за актуалния носител на “Златната
Коментари Харесай

В Хърватия всички говорят за тайна връзка на Лука Модрич

Вестник “Курир” изрови пикантна информация за настоящия притежател на “Златната топка” Лука Модрид. Мнозина настояват, че бракът сред футболиста и брачната половинка му Ваня Боснич не е толкоз съразмерен, колкото наподобява от пръв взор.

Според спекулациите, Модрич, който от 19-годишен е женен, поддържа паралелна връзка с красива журналистка. Става дума за хърватката Фани Стипкович, която работи като телевизионна водеща и продуцент.
View this post on Instagram
A post shared by Fani Stipkovic (@fanistipkovic) on Nov 13, 2018 at 11:44am PST
Вярно е, че двамата нямат общи фотоси, които да са известни на обществеността, само че там където има пушек, има и огън. В поддръжка на това се акцентира, че Фани, колкото и да е красива, в никакъв случай не е признавала, че има гадже.

Лука и Фани се познават от 2009 година, когато тя го интервюира. По това време Модрич играе в Тотнъм и живее в Лондон. Блондинката, която е била модел в предишното, преди пет години напуща родината си и се мести в Мадрид, където Лука Модрич живее от 2012-а година, носейки екипа на Реал.
Този факт, както и това, че двамата неведнъж са били засичани на едно и също място едновременно през годините, ускорява спекулациите за тяхна загадка връзка. Освен това Лука Модрич промотира новото й шоу.

Фани работи като фрийлансър и, апропо, може да се похвали и с изявление с Кристиано Роналдо. ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА ФАНИ СТИПКОВИЧ ВИЖТЕ ТУК!!!  Фани Стипкович @@@
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР