Вестник идва с три нови приложения, в които всеки член

...
Вестник идва с три нови приложения, в които всеки член
Коментари Харесай

Вестник „Телеграф“ идва с три нови приложения за цялото семейство

Вестник идва с три нови приложения, в които всеки член от семейството ще открие по нещо забавно за себе си.

„ Ум-Бум “ е приложение, ориентирано към цялото семейство, което подсигурява забавление с кръстословици, судоку, разлики и доста игри за децата. Новото приложение започва във вторник с 16 страници подарък към вестника. В тях има много разновидности на обичаните игри за дребни и огромни – пъзели, лабиринти, анаграми, разбий шифъра, американска кръстословица и главоблъсканици.

Приложението „ Чудеса и религия “ идва с нов тип. То ще бъде на огромен формат, в 12 актуализирани страници и ще излиза в сряда. В него ще има голяма чудотворна икона, която читателите могат да поставят на видно място в дома си. В обновеното приложение ще откриете още истории на изцелени посредством вярата хора, разкази за секрети аязма и храмове, извори, манастири, светци и пророци.

Третот ново приложение на „ Телеграф “ е  „ Маг Зодиак “ . Особено забавно и любопитно, то ще разкрива всички секрети на астрологията и нумерологията. Приложението започва в събота с 16 страници. Любителите на езотериката и магичното ще открият в тях прогноза за всяка зодия, какво вещаят картите Таро, пояснение на сънища, повреждане на вълшебства, скъпоценни камъни съгласно датата на раждане и забавни изявленията по тематиките.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР