Вещиците в наши дни - градските такива, обикновено са жени,

...
Вещиците в наши дни - градските такива, обикновено са жени,
Коментари Харесай

Вещиците Все Още Живеят Сред Нас! Ето Как Да Ги Разпознаем!

Вещиците в наши дни - градските такива, нормално са дами, които имат по-специални особености- виждат в бъдещето и/или даже могат да го управляват.

Такива дами се плашат от личните си мисли, тъй като те постоянно се сбъдват. Съвременните вещици са умни, много красиви и очите им блестят по необикновен метод. Те постоянно са като че ли замислени за нещо, което другите хора не могат да схванат и да усетят.

Вещицата задава доста въпроси на мъжете. Непоправима флиртаджийка е, а директно заложените въпроси провокират единствено усмивка, само че не и отговор от нейна страна.

Съвременната магьосница гледа по необикновен метод, леко разфокусирано. Тя е с съвсем мъжки метод на мислене, изцяло й липсва това, което е известно като женска логичност. Преди да стартира да плаче, такава жена се пробва да проучва обстановката и да разбере повода. В нея има повече здрав разсъдък, в сравнение с страсти.

Вещицата се отличава с грациозна походка, изящна шия, китки и ходила.

Походката и придвижванията са изтънчени. Вещиците доста дълго резервират младостта си, с което провокират злоба у своите връстнички. Това се дължи на уменията им вярно да балансират силата си.

Вещицата постоянно притегля вниманието на мъжете – където и да се появи, без значение дали е в рейса, в офис, в ресторант, тя постоянно е знак на женския съблазън. Вещицата може да получи всеки мъж, стига да изиска това.

За страдание обаче актуалната магьосница страда в персоналния си живот, макар че има доста обожатели. Мъжете обаче рядко желаят да се обвържат с такава жена, а и са сигурни, че тя няма да им е вярна./kolevm38.blog.bg/
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР