Вещи с лоша енергия, които ви разболяват, трябва да бъдат

...
Вещи с лоша енергия, които ви разболяват, трябва да бъдат
Коментари Харесай

Вещи, които трябва да изхвърлите от дома си

Вещи с неприятна сила, които ви разболяват, би трябвало да бъдат изхвърлени от вкъщи. Ще ви споделим кои са те.

Непотребните движимости в дома събират освен прахуляк, само че и отрицателна сила. Без да го забелязвате, се разболявате, оплаквате се от непрекъсната отмалялост и болки в костите. Няма признаци на заболяване, само че се появяват заспалост, незаинтересованост и мързел.

Според китайците, домът е нашият микрокосмос, в който единствено ние сме господари. Всичко, което се случва в домовете ни, незабавно се отразява на нашето благоденствие. Боклукът, нуждата от ремонт, миризмата, шумът извън – всичко това може да депресира човек на подсъзнателно равнище.

Ето кои са тези движимости с неприятна сила:

Сухи цветя

В тях могат да се появят разнообразни микроскопични инсекти. Освен това, тези цветя ни влияят по отрицателен метод.

Напукани съдове

Много постоянно домакините не изхвърлят напуканите чинии или чаши. А съгласно старите вярвания това може да донесе единствено тъга. Изхвърлете ги.

Картини с вода

Изненадващо е, че такова на пръв взор безобидно нещо като картина може да бъде и рисково. Езерото символизира прекъсването на потоците на живота, застоялост. Тази сила може да се трансферира на притежателя – непрекъснати проблеми в кариерата, персоналния живот, доста постепенно или отсъстващо личностно развиване. По-добре да окачите картина с водопад или разгорещено море.

Стари обувки

Може би държите на обичания си чифт обувки или маратонки и не желаете да се разделите с тях. Те са поели отрицателна сила, до момента в който сте ги носили, тъй че, когато към този момент не ви правят работа, е време да се разделите с тях.

Подаръци-призраци

С течение на времето се разделяме с другари и познати. Някой ни напуща заради различия, а различен отива там, откъдето в никакъв случай няма да се върне. И в първия, и във втория случай би трябвало да се отървете от подаръците им. Енергията им рано или късно ще изсмуче силите ви.

Миди и пясък

Те не се вписват в интериора, събират прахуляк и като цяло нямат място в дома ви. Това е природа, нейните естествени съставни елементи. Пясъкът е за плажа, а мястото на мидите е във водата. Главоболието е единствено първият звънец.

Вижте още: Това, за което мислим се трансформира в действителност

Стари ключове

Може би ключалката и вратата от дълго време ги няма. Ако ключът остане в жилището ще притегля разнообразни неприятни неща. Не се нуждаете от отрицателната сила, която той ще притегля в дома.

Физическият и духовният свят са тясно преплетени. Има освен забележими и осезаеми неща, само че и разнообразни сили. И те непрекъснато ни заобикалят. Те ни въздействат по най-непосредствения метод. От антични времена хората на всички континенти са знаели и разбирали това.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР