Веселка Маринова спечели Фермата за втори път. Това е истински

...
Веселка Маринова спечели Фермата за втори път. Това е истински
Коментари Харесай

Веселка от Фермата: Загубих най-близкия си човек, това ме ...

Веселка Маринова завоюва " Фермата " за повторно. Това е същински казус, защото тя е единствената жена, която досега е успявала да завоюва риалити формат два пъти. 25-годишната майка на три деца за следващ път потвърди какъв брой борбена може да бъде и какъв брой зряла за нежната си възраст, написа show.blitz.bg.

Веселка завоюва зрителската поддръжка, откакто още веднъж сподели същинското си лице в стопанството. И в действителния си живот тя работи старателно, грижи се за децата си и не се отхвърля да преследва фантазиите си. С първия извоюван чек от 100 000 лв. тя сътвори къща за посетители в Троян, а втората такава сума ще й помогне също за нещо доста особено.

За него и за живота си беседваме с Веселка в извънредно прочувствен и прям диалог, каквато е и самата тя. 

 

- Веси, честита втора победа във „ Фермата “! Знам, че цяла нощ не си спала и евентуално страстта още те държи…

- О, да, по този начин е. Първият край във " Фермата “ беше в действителност доста сложен за мен, с контузията, която получих и четирите борби, които не бяха по никакъв начин лесни. На този край обаче, мога да кажа, че напрежението безусловно се режеше с нож. Битките към този момент бяха изиграни авансово. На финала не знаех какво ще се случи, нищо не зависеше от мен. Хората трябваше да оценят моето показване за последните четири месеца, да ме оценят и като човек.

- Не знам дали си даваш сметка, че си първата жена, печелила риалити формат у нас. Това е казус!

- Чувствам се извънредно горда в действителност. Смятам, че във формата се постарах да играя играта отборно, да покажа себе си като човек и като персона. Исках да покажа и с какво съм надградила себе си, на какво държа. Много съм щастлива, че хората на открито са го оценили.



- Ти в действителния си живот не си доста по-различна от това, което сподели във „ Фермата “, в това число и в частта с тежкия физически труд. Греша ли?

- Не, не грешиш. Моят действителен живот в действителност е подобен с този, който имах във " Фермата ", тъй като и в него имам своите натоварвания, страсти, отговорности. Свикнала съм да се трудя, по тази причина и това не ме уплаши във формата. Всъщност, когато работя, се усещам добре.

- Кое може да те дисбалансира следователно?

- Във „ Фермата “ особено доста пъти бях на ръба да се срина. Имах доста сложни моменти. Децата бяха тези, които ми помогнаха да устоя до дъно – непрекъснато мислех за тях, гледах фотоси. Исках те да видят една мощна мама, която няма да плаче, няма да се съобщи.

Не можах да покажа доста мощ или борби на Арената, както ми се искаше. Може би ми се искаше и да кажа повече неща, защото влязох най-вече поради страстта и борбите. Но в този момент ми е прелестно да виждам всичко, което сътворихме във „ Фермата “.



- Кое те сриваше толкоз вътре?

- Най-вече неналичието на околните ми, макар че влизам за повторно във формата. Това няма по какъв начин да се промени. Другото е, че аз при започване на годината изгубих моя непосредствен човек. Не се бях съвзела от тази загуба и даже влизането ми във „ Фермата “ беше под въпрос.

Не знаех дали ще се оправя, дали ще мога да се събера прочувствено, дали ще ми помогне да опозная себе си. Не бях сигурна дали ще ми вдъхне нови сили или повече ще ми отнеме. Във „ Фермата “ видях една непосредственост в хората, едно отборно мислене, което ме държеше.



- Вярваш ли в знаците на ориста?

- Вярвам, да. Имам страхотни деца, които ми помогнаха доста. На финала голямата ми щерка си извади зъбчето онлайн, в ефир, и ми го даде за шанс. Сега се повтори това. Точно когато тръгвахме, щерка ми Марая също си извади зъбчето. Стискаше ме за ръката и викаше: " Нашият победител! "  Освен това за повторно се паднах с един и същи номер за гласоподаване. Постоянно усещах поддръжката и силата на околните си.

- Случвало ли ти се е и в живота да получиш знак от ориста, който след това да се окаже предопределящ за хода на дадена обстановка?

- Много пъти, да. Аз по принцип се старая да върша положително, с цел да може и силата към мен да е позитивна. Колкото и необикновено да прозвучи, аз имам вяра в ориста, в това, че всеки човек има някаква задача в живота си. Дори и да звучи суеверно, имам вяра в това. Много пъти ми се е случвало да имам доста мощни чувства – за дребни неща, които хората не могат да видят, само че за мен се оказват решаващи.

- Мислела ли си в какво ще инвестираш премията от 100 000 лева?

- След първата „ Фермата “ ми беше значимо да имам собствен дом, да стартира отнякъде. А в този момент ще се съсредоточвам върху основаването на някакъв бизнес проект. Вече имам начинание, което се пробвам да развия – обвързвано е с едно кафене. Децата ми са здрави и щастливи, вървят на детска градина и на учебно заведение, доста са умни, дори прекомерно за възрастта си. Мога единствено и само да се апелирам те да са добре и да се развиват, аз ще дам всичко допустимо от себе си за това.





- Какви огромни фантазии имаш още за сбъдване?

- Всъщност моите фантазии не са огромни и евентуално поради това по-лесно ги доближавам. Знам какво желая от живота си. На първо място за мен е фамилията. Въпреки нежната възраст, на която съм, опита и всичко, през което съм предходна до този миг в живота си, са ме създали умен човек. Чувствам се прочувствено по-мъдра. Надявам се да реализира всичко това.

- Успяхте ли съгласно теб да построите във „ Фермата “ този самобитен мост сред поколенията?

- Мост имаше сред мисленето и характерите на избрани хора, съгласно тяхното схващане за живота, и техните души. Хората със сходни души и характери, осъзнаха този смисъл и сътвориха някакви другарства, мост, без значение от кои тимове са били. Аз тая към всички приятелско възприятие и се надявам на открито да съхраним тази позитивна страст. Навън ще стане ясно дали ще успеем да запазим този основан мост на другарството.

- Тази втора победа във „ Фермата “ ли бе твоят самобитен връх в риалити формат или към момента имаш апетит?

- За мен „ Фермата “ 8 беше безусловно втори късмет. В първата „ Ферма “ влязох доста плаха и неуверена. Имах доста сериозни моменти, както и огромна потребност да допускам в себе си. Сега влязох по-уверена, желаех да се отдам на страстта, с цел да ми даде мощ. И съм щастлива с всичко, което се случи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР