Веселият фермер Петър и вечно усмихнатата му съпруга Галена завършиха

...
Веселият фермер Петър и вечно усмихнатата му съпруга Галена завършиха
Коментари Харесай

Галена и Петър с имунитет и рекорд в “Един за друг”

Веселият фермер Петър и постоянно усмихнатата му брачна половинка Галена приключиха преди всичко в седмичното класиране на “Един за различен ” с два извоювани залога и рекорден бюджет от 11 000 лева Веднага след тях се подреди двойката на Светлозар и Гергана. Така за втори следващ път двете влюбени двойки печелят имунитет и обезпечават присъединяване си в най-позитивното любовно риалити и през идната седмица.

Индивидуалното тестване за кавалерите във Вилата на любовта ги сложи на въртящо се колело, което потапя главите им в цялостен с ледено студена вода аквариум при всяко завъртане. В рамките на шест минути, всеки от тях трябваше да отговори на 20 въпроса, свързани с мислите, копнежите и желанията на техните половинки. Само 50% от двойките съумяха да завоюват залозите си, а най-хубава в сметките излезе фермерската брачна половинка Галена, която заложи 3600 лева от фамилния бюджет, целейки се непосредствено в сигурния имунитет. На последно място в седмичното класиране останаха ексцентричните Ивайло и Христина, които ще би трябвало да се борят за наложителна победа в утрешното отборно тестване, в случай че желаят да избегнат повторна поява на тв приемника и евентуална елиминация от конкуренцията.

Днешната игра донесе със себе си и редица по цвят и температура страсти. Част от въпросите на Ивана провокираха следващ изблик на яд и гняв в нейния обичан Ивайло, до момента в който първият сполучлив залог за постоянно усмихнатите Петя и Дилян се оказа точното лекарство, от което имаха потребност след поредицата от провали през последните няколко седмици.

“Един за различен ” продължава и на следващия ден, когато 10 двойки ще се изправят една против друга в огромното преселение на народите, а една от тях ще напусне Вилата на любовта вечно. Не пропускайте премиерния епизод на “Един за различен ” в неделя вечер от 20:00 единствено и само в ефира на NOVA. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР