Веселина Ефремова от Игри на волята вече понася зверски критики,

...
Веселина Ефремова от Игри на волята вече понася зверски критики,
Коментари Харесай

Игра на нерви в Игри на волята! Умиращият лебед Веселина...

Веселина Ефремова от " Игри на волята " към този момент понася свиреп рецензии, макар че са минали броени дни от старта на рисковото риалити шоу по NOVA.

Най-възрастната участничка в този сезон, която не е спортна, а арт натура, съумя за нула време да си навлече серия от възмутителни мнения с държанието си. Някои от участниците към този момент намерено й се изнервят, което пък автоматизирано я трансформира в лесна цел за номинации.

В последните епизоди Веселина изпъкна с много паметни мнения, които не останаха незабелязани в обществените мрежи. " Чувствам се като умиращия лебед ", отсече Веселина и мигновено провокира вниманието в мрежата. " Това Мани в костюм ли е? ", " Много искания и непрекъснати недоволства, не знам какво друго да кажа за Веселина ",   " След като нищо не ú изнася, не знам за какво въобще се е записала в подобен формат ", гласят дребна част от мненията в Инстаграм по неин адрес.

Художничката от София обаче, най-малко към този момент не дава тип да се впечатлява от мнения по собствен адрес. Дори се е амбицирала да нервира още повече съотборниците, които я подлагат на критика. " Изглеждайте като мен, дръжте се като мен. Чувствам се като 19-годишна ", отсича русокоската във визитката си за шоуто, написа show.blitz.bg.



 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР