Веселин Великов вече не е треньор на Дунав Русе, предаде

...
Веселин Великов вече не е треньор на Дунав Русе, предаде
Коментари Харесай

Официално: Веселин Великов вече не е треньор на Дунав


Веселин Великов към този момент не е треньор на Дунав Русе, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града. Днес той е разтрогнал контракта си с футболния клуб, откакто през вчерашния ден вечерта двете страни са решили да се разделят по взаимно единодушие. До намирането на нов ментор тренировките ще се водят от изпълнителния шеф на клуба Ивайло Петков.

Великов и управлението на клуба имат разнообразни гледни точки по какъв начин се е стигнало до раздялата. След следващата загуба на Дунав в Първа лига от Славия, където русенци паднаха с 0:3, треньорът е изискал среща с управлението. „ Ако те мислят, управлението, че аз съм отговорен за неприятните резултати на Дунав, няма никакъв проблем, да си стегна багажа и отпътувам. Мислиха 2-3 часа, след което ми се обади президентът, че са вземали решение да създадем смяна и да се разделим “, съобщи Великов. Според него една от аргументите за проблемите на отбора са свързани с неприятните условия, в които са принудени да се готвят футболистите. Смята, че новият треньор ще има същите проблеми и тогава ще стане ясно кой е отговорен за неприятното показване на „ драконите “.

Изпълнителният шеф на Дунав Ивайло Петков съобщи, че Великов е изискал среща, защото не е удовлетворен от изискванията, които се дават и не желае да работи. След като управлението не може да удовлетвори желанията му, по думите на Петков, Великов е решил да подаде оставка.

Заедно с Великов си отива и помощник-треньорът Людмил Киров. Пред Дунав стои сложната задача да търси нов ментор в средата на сезона. „ Това е доста тежък миг и за нас също като клуб, тъй като виждате, че самочувствието на футболистите в последните мачове е смачкано. На този стадий от годината доста рядко добър треньор е свободен, а клубът няма тези финансови благоприятни условия да вземе подобен, който към този момент има контракт “, сподели още Петков. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР