Веселин Великов обяви, че най-вероятно ще напусне Етър след поражение

...
Веселин Великов обяви, че най-вероятно ще напусне Етър след поражение
Коментари Харесай

Великов: На 99% си тръгвам от Етър

Веселин Великов разгласи, че най-вероятно ще напусне Етър след проваляне с 2:3 против Ботев Враца в решителния бараж за влизане в efbet Лига.

" Излязохме през второто полувреме и допуснахме обикновен гол още с първата офанзива. Три глупави гола. Вкарахме две попадения най-после, само че не успяхме да се преборим за промоцията. Първият гол оказа уверено въздействие.

Създадохме обстановки, само че не ги завършихме добре. Целият сезон държахме положително равнище и в последния месец и половина не знам за какво се стигна до този спад. Причините са доста. Имаме четирима основни играчи, които са навън. Причината е и в нас, както и в управлението. Това не би трябвало да е опрощение. Изпуснахме питомното и не догонихме дивото по-късно.

Дори и да бяхме спечелили мача, щях да напусна. Договорът ми изтича, само че скърбя, че не съумях да върна Етър в елита. 10 месеца и половина доказахме, че гоним първото място. Бяхме с 5 точки задатък. Всички имаме виновност за това.

Президентът ме поддържаше. Бях подготвен след загубите да си потегли и останах. След това се вдигнахме, само че най-после не се оказа задоволително ", приключи Великов.
 Христо Иванов: Множество са факторите за нашия неуспех
Христо Иванов: Множество са факторите за нашия неуспех

" Благодаря на същинските почитатели на Етър "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР