Веселин Стоянов е обиколил повече от 30 държави с камера

...
Веселин Стоянов е обиколил повече от 30 държави с камера
Коментари Харесай

Оператор на Нова Телевизия оставя камерата, за да развива модерно животновъдство в троянския балкан

Веселин Стоянов е обиколил повече от 30 страни с камера в ръка. Снимал е доста от решаващите мачoве на националните ни тим по футбол, международни спортни събития и доста политици. Най-хубавия репортаж прави в Андора, когато нашите се класират за европейската по футбол.

Най-вълнуваща е срещата му с Дженифър Лопес, Бионсе и Бекъм в Мадрид, спомня си Веско.

" В операторската специалност съм имал и гафове, когато бях още нов в екипа на малкия екран, " споделя Веселин.

На конференция на партиен водач забравих да включа микрофона, споделя в този момент със смях той. Тогава обаче не му е било по никакъв начин занимателно, споделя операторът.

През 2007 година обаче, като на смешка, оповестява на сътрудниците си изненадващо най-много за Крум Савов, в чийто екип работи, че напуща малкия екран. Причината, несъмнено, е жена, с която през днешния ден имат две прелестни момчета.

Веселин стартира своето бизнес премеждие през 2012 година с четири овце, подарък от негов другар, и капитал от 16 лв.. В момента във фермата на Веско има над 70 овце и телета. Предстои построяването на съвременна овцеферма за над 200 животни, споделя Веселин.

" Нито за момент не скърбя за избора,който направих, макар компликациите, които срещам всеки ден. Мога да кажа, че работя 24/7, " споделя някогашният оператор

Споделя, че би кандидатствал и за финансиране от страната,но единствено когато е подготвен да отговори на изискванията за финансиране
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР