Веселин Пеев от София е победителят в голямата игра на

...
Веселин Пеев от София е победителят в голямата игра на
Коментари Харесай

Програмист спечели Голямата награда на „ЛУКОЙЛ Клуб“

Веселин Пеев от София е спечелилият в огромната игра на бензиностанции „ Лукойл “ - „ Впусни се в приключението! “. Той завоюва екскурзия за двама до Щутгарт с посещаване на завода и музея на Порше. Номерът на неговата карта „ ЛУКОЙЛ Клуб “ бе изтеглен сред 11 000 постоянни консуматори на премиум-горивата ЕКТО.

Акцията „ Впусни се в приключението! “ даде опция на повече от 500 хиляди членове на програмата за преданост „ ЛУКОЙЛ Клуб “ да играят за над 5000 разнообразни бонуси и награди. Тя е част от общата идея на бензиностанции „ Лукойл “ да оферират на лоялните си клиенти все по-качествени артикули и услуги. Сред тях водещо място заемат премиум-горивата ЕКТО с усъвършенствани експлоатационни и екологични характерности, които се утвърдиха на българския пазар с продуктите ЕКТО Дизел и двата типа бензини – ЕКТО Плюс и ЕКТО-100.

Точно бензинът ЕКТО-100 донесе и Голямата премия на програмиста Веселин Пеев. «Клиент съм на „ Лукойл “ от доста години. Отскоро съм с нов автомобил и открих, че той се усеща най-добре с бензина ЕКТО-100», показа спечелилият в играта. Девет такива зареждания в границите на промоцията го изведоха до посещаване в едно от паметните места за феновете на бързи коли – завода на Порше в немския град Щутгарт и музея на именитата марка в същия град.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР