Веселин Маринов отново разчувства с любопитна история от личния си

...
Веселин Маринов отново разчувства с любопитна история от личния си
Коментари Харесай

Веселин Маринов призна лична драма: Баща ми беше в гипсово корито

Веселин Маринов още веднъж разчувства с любопитна история от персоналния си живот. Всеобщият любим реши да разголи душата си и да признае за огромна фамилна драма и страшна болежка. 

Не всичко в живота на изпълнителят на " Един момент от парадайса " е идеално. А с цел да стигне до върха и огромните възнаграждения той е минал през същински пъкъл, който не пожелава даже на враговете си. 

Любимият артист описа какъв брой тежки години е преживял преди да стартира да печели добре. 

" Баща ми беше в гипсово корито, имах доста сложен живот. Нямах 6 стотинки да стигна с трамвая до " Студентски град “.  Това съобщи артистът Веселин Маринов в предаването " На кафе “.

Личната му изповед обаче не свърши дотук: " Нашите деца няма по какъв начин да го осъзнаят това и не знаят каква е цената на триумфа. Все отново не може да желаяме сложния живот на децата си “, призна той. 

" Празник за мен е среща с най-близките ти хора. От дете обичам коледните и новогодишни празници. Имал съм семейство, в което не се приказваха неприятни думи. Само една мандарина ме връща в тези чисти детски години. Майка ми правеше неповторими курабии “, спомни си Маринов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР