Веселин Маринов официално потвърди това, за което цяла България говореше

...
Веселин Маринов официално потвърди това, за което цяла България говореше
Коментари Харесай

Веселин Маринов официално: Да, аз разбих едно семейство! Певецът за първи път представи гаджето си Веселина на концерта в НДК

Веселин Маринов публично удостовери това, за което цяла България говореше от началото на година, а той нямаше смелостта като мъж да признае , видя HotArena .

Веселина Пеева от Добрич е гаджето му! Това стана ясно преди минути в претъпканата зала 1 на НДК, където трубадурът изнася концерт. Наш човек снима Веселина да влиза тържествено в залата и да заема места на първите ВИП редове . Приятелката на щедро изпотяващия се артист пристигна придружавана от защита. Бодигардовете са били наети от Маринов. Освен с яките момчета към Пеева обикаляха превъзбудени от неспокойствие майка й и татко й. Те заеха места до нея да гледат в унес бъдещия им шурей. 

Впечатление на любопитната аудитория направи и визията на русокоската. Тя беше решила за вълнуващата вечер да накъдри леко косата си. Лошо усещане обаче направи изборът й на дреха. Л юбимата на Веско Маринов беше нахлузила нещо като бяло покривало с цип начело като героиня във кино лентата Хари Потър. Вълшебство от това не произлезе, само че подигравателни погледи - да. Веса беше вперила  непрекъснато взор в телефона си ,  което също направи неприятно впечатление 

В поредност от изявленията преди двата си концерта в София на 23 и 24 ноември в НДК Веселин Маринов непрекъснато споделяше, че има жена до себе си, влюбен е и тя ще бъде в залата да го поддържа. Обаче по този начин и не откри храброст да разкрие името й. Е, към този момент изрично е ясно коя е тази дама. 

Припомняме, че в поредност от изявления още от началото на годината HotArena разкри първи любовната спекулация сред Маринов и Пеева . Блондинката е от Добрич, някогашна сервитьорка и майка на две деца. Тя заряза тях и таткото им с цел да стартира греховна спекулация с артиста от Пайнер. През лятото се заприказва, че Маринов й е бил шута. Тя беше почнала работа като сервитьорка на Албена против мизерни пари, заслон над главата й и да има какво да яде. През това време артистът пък си купи нов джип Волво за 200 бона. Към днешна дата обаче видно за всички двамата са дружно.

Очаквайте в HotArena още извънредни разкрития за новата двойка + къде им е тайната любовна квартира! 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР