Веселин Маринов има едни от най-лоялните фенове и това се

...
Веселин Маринов има едни от най-лоялните фенове и това се
Коментари Харесай

Любов като от приказките! Фен на Веселин Маринов обикаля из цялата страна заради него


Веселин Маринов има едни от най-лоялните почитатели и това се е потвърдило през годините. Неговата аудитория в никакъв случай не понижава, колкото и той самият да остарява.

Почитателите му са пръснати из цяла България. С редакцията на Kliuki.bg се свърза един от тях, с цел да изрази любовта и отдадеността си към Веско.

Името на фена е Румен Кунов. Той е от Плевен, само че не е пропуснал концерт на Маринов от турнето му, което стартира през април тази година.

Румен в този момент се подготвя за концертите на Веско в НДК, които ще се проведат на 26 и 27 ноември. Той ще пропътува дистанцията от Плевен до София и назад, единствено и единствено да чуе за следващ път обичания си реализатор.

Веселин Маринов е родом от Полски Тръмбеш и по тази причина непрекъснато обявява, че не се усеща като звезда и е национален човек. Това кара хората от провинцията още повече да го обичат и поддържат.

Въпреки че цяла България го знае, Веско не е покрит от купища пари, защото е с доста необятни пръсти. Той самият твърди, че от време на време едвам изкарва месеца, тъй като харчи като невидял.

Феновете му обаче гладен няма да го оставят още дълго време. 61-годишният два пъти разведен артист твърди, че нито една жена не е обичал по този начин, както обича да пее.

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР