Веселин Марешки изригна брутално срещу Румен Радев и посочи огромна

...
Веселин Марешки изригна брутално срещу Румен Радев и посочи огромна
Коментари Харесай

Марешки изригна брутално срещу Румен Радев: Днес той направи голяма грешка. Нарече БСП...

Веселин Марешки изригна брутално против Румен Радев и уточни голяма неточност на президента в днешното му изказване - че нарекъл Българска социалистическа партия съпротива.

Ето какво написа Марешки в персоналния си профил във фейсбук:

" В днешното си изказване във връзка ветото на измененията в Изборния кодекс, президентът Радев направи една основна неточност - прикани „ опозицията ” да се върне в Народно събрание, визирайки Българска социалистическа партия. Ако не е езикова неточност, то това е безразсъден опит да гради имидж на социалистите като единствена съпротива в Народното събрание. Странно лицемерие, поради обстоятелството, че наскоро Румен Радев съобщи, че би подкрепил нова различна партия. По този метод самичък се отхвърли от тези, които го предложиха и сложиха на този пост – а точно Българска социалистическа партия.

Налага се да опресня паметта на президента, че социалистите поддържаха безмълвно най-големия обир на прехода- харченето на милиарди за непотребни самолети. Така че, когато ги назовава съпротива, дано първо ревизира обстоятелствата. Може и да желаят да са съпротива, само че никога не са опция! "



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР