Веселин Костов е един от хората, които първи подава сигнал

...
Веселин Костов е един от хората, които първи подава сигнал
Коментари Харесай

Свидетел разкри подробности за първите секунди след уийството на жената в Ботевград

Веселин Костов е един от хората, които първи подава сигнал в 112, когато вижда намушканата с нож в Ботевград жена.

``
реклама

Ето какво описа той пред " Нова телевизия ":  " Обадих се на 112. Дори бях малко настойчив и недодялан, за което се оправдавам, само че в такива обстановки не знаеш по какъв начин да реагираш. Видях и дъщерята на жертвата, която се приближи до тялото, отидох, отместих я и я оставих при служителки на Министерство на вътрешните работи. Отделих я от трупа на майката, да не гледа тази грозна панорама.

Жената имаше доста едва дихателно деяние. Тялото беше в локва кръв, по тил, пред ателието. Познавам дамата, с жена ми й бяхме клиенти в шивашкото ателие. Много умна, усмихната и възпитана жена. Мъжът го познавам доста незадълбочено, нямаше подобен тип. Дамата беше доста хубава, като човек най-много. От вас разбирам за тази версия, че имала друга връзка. Това не е мотив да се отнеме човешки живот. Живеят в общинско жилище, доколкото знам. Всички сме потресени, шокирани, не сме спали цяла нощ ", сподели той. 

Диян Николов, отговарящ за защитата към община Ботевград пък разкри, че ще дадат записите от камерите в полицията.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР