Веселин Желев Снимка: фейсбукВеселин Желев, фейсбукЧудя се колко трябва да

...
Веселин Желев Снимка: фейсбукВеселин Желев, фейсбукЧудя се колко трябва да
Коментари Харесай

А какво ще ѝ пратите на Украйна? Дамски превръзки?

 Веселин Желев Снимка: фейсбук
Веселин Желев, фейсбук

Чудя се какъв брой би трябвало да си безумен или двуличен, с цел да приемеш изказванието: „Солидарни сме с Украйна, само че няма да ѝ пратим оръжие“. А какво ще ѝ пратите? Дамски превръзки?

Питайте украинците какво мислят за такава „солидарност“. Питайте и съдружниците от НАТО и Европейски Съюз какво мислят. Не слушайте какво ви преразказват, че мислят те, без да сте ги чули персонално. Колко би трябвало да си тъп, да се хванеш на опорка, че в случай че пратим и един патрон, ставаме воюваща страна?

Съединени американски щати, Англия, Турция, Германия пращат всеки ден оръжия – противотанкови, противовъздушни, дронове. Има публична статистика, че всички страни, членки на Европейски Съюз, пращат оръжия на Украйна. Дори неутралните Швеция и Финландия пращат. Дори съседите ни Румъния и Гърция пращат.

Съединени американски щати отделиха $13,6 милиарда за помощ на Украйна – половината за оръжия, Европейски Съюз отдели €500 млн. Е всички те воюващи страни ли са? Не мога да допускам, че можеш да бъдеш толкоз тъп, толкоз неграмотен, толкоз задръстен, че да разрешаваш едни и същи отпадъци да те лъжат към този момент над 30 години по един и същи метод. Да внушават незаконната концепция, че можем да бъдем неутрални сред агресора и жертвата му.

Предават ви, бе, тъпанари, с тъпанарите! С едно харвардско смокиново листо, смачкано върху срамотиите си, ви предават.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР