Веселин Иванов, който беше медиен съветник на вицепремиера и министър

...
Веселин Иванов, който беше медиен съветник на вицепремиера и министър
Коментари Харесай

Кадър на кабинета "Орешарски" поема пресцентъра на прокуратурата

Веселин Иванов, който беше медиен консултант на вицепремиера и министър на правораздаването в кабинета " Орешарски " - Зинаида Златанова, а последно - основен редактор на пропрокурорския уебсайт " Правен свят ", е новият началник на пресцентъра на основния прокурор Иван Гешев, оповестява " Капитал ".

Иванов идва на мястото на досегашния началник на преслужбата на прокуратурата Малина Александрова, която по информация на " Капитал " ще последва Сотир Цацаров в новота му амплоа на ръководител на антикорупционната комисия КПКОНПИ.

Новото нацначение към този момент не е оповестено публично от прокуратурата, само че в карето на " Правен свят " името на Иванов като основен редактор не попада.

След промяната на собствеността доскоро повече от две години уеб сайтът " Правен свят " зае публицистична линия, която е в синхрон с политиката и тезите, налагани от предходния основен прокурор Сотир Цацаров и верижно ретранслирани от медиите на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски, напомня изданието.

Пред " Капитал " Веселин Иванов съобщи, че не вижда нужда да се оповестява публично за назначението на началник на една дирекция във висшата прокуратура, тъй като такава вест не е публично значима. Това става на фона на декларираното от основния прокурор предпочитание да работи в изискванията на медийна бистрота.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР