Версията, че пари лежат в основата на зловещата история във

...
Версията, че пари лежат в основата на зловещата история във
Коментари Харесай

Зловещата находка в Северозапада, се оказа по-кошмарна от очакваното! Павлин заровил трупа на баща си в два найлонови чувала, за да…

Версията, че пари лежат в основата на злокобната история във видинското село Кошава, се удостоверява. Припомняме, че през вчерашния ден бяха открити останките на 77-годишния дядо Симеон.

Най-вероятно той е бил заровен от личния си наследник Павлин.

Според проверяващите старецът е умрял и наследникът му не съобщил за гибелта. Причината за зверството е с цел да му взима пенсията, шушукат техни съселяни.

Сигнал за подозрителното изгубване на мъжа подал кметът на Кошава преди няколко дни. В хода на подхванато следствие по издирването на изчезналия Симеон, криминалисти се натъкнали на остатъци от натрупа му, заровени измежду шубраци на двора на парцела му.

При направената от правосъден доктор във видинската болница аутопсия не са установени следи от породени приживе травматични увреждания. За изясняване на случая е арестуван синът на мъжа – 42-годишния Павлин, живеещ на същия адрес. Той към този момент е освободен от полицията.

Павлин е незает и за него се грижел възрастният му татко. Негови съселяни допускат, че откакто умрял, синът скрил тялото, с цел да му взима пенсията, тъй като не работи и няма приходи.

Оказва се, че локалните хора не били виждали Симеон от юли предходната година. По думите им, тогава той се разболял и лежащ на легло. Никой не знае по кое време тъкмо е умрял старикът, само че хората споделиха, че от месеци стаята, в която спял, не светела. Друг комшия декларира, че усетил неприятна миризма.

Още тогава органите на реда привикали Павлин за разпит. В сряда към този момент той си признал за стореното от него. По думи на очевидци на изкопаването на останките от дядо Симеон, криминалистите намерили два черни найлонови чувала, в които имало кости и зелена дреха, с която ходел възрастният мъж. Чувалите били закопани на към 60 сантиметра подземен.

Под управлението на наблюдаващ прокурор продължава работата по определяне на обстоятелства и условия, имащи отношение към провежданото следствие, оповестиха от полицията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: BulNews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР