Версията, че отвлеченият баща на звездата на Ливърпул -Луис Диас

...
Версията, че отвлеченият баща на звездата на Ливърпул -Луис Диас
Коментари Харесай

Сагата продължава: Отвлеченият баща на Луис Диас май е във Венесуела?

Версията, че отвлеченият татко на звездата на Ливърпул -Луис Диас е във Венецуела, става все по-вероятна, а управляващите я считат за съвсем сигурна. В нощта на събота против неделя, родителите на Диас бяха отвлечени на бензиностанция в родния му град Баранкас.

Майката на футболиста - Силенис Маруланда, беше избавена за часове от полицията, откакто бяха сложени блокади към града покрай границата на Колумбия с Венецуела.
 
Имаше версия, че часове по-късно и татко му е бил освободен, само че по-късно управляващите отхвърлиха и даже предложиха премия от 48 000 $ за всяка информация, обвързвана със случая. Луис Диас пък бе посъветван персонално от президента на Колумбия да не напуща Ливърпул, където все още е най-безопасно за него.
 
Една от главните версии бе, че бащата на Луис Диас към този момент е прекаран от похитителите през границата с Венецуела, която се намира близо до Баранкас.
 

Макар управляващите да задействаха проект " Кандадо " с блокирането на града и граничните региони, то съмненията са, че е прекомерно късно, тъй като бащата към този момент е на територията на Венецуела, а това към този момент трансформира абсурда в интернационален.
 

В акцията вземат участие 500 колумбийски служители на реда и военни, в тази ситуация е замесен персонално президентът на страната Густаво Петро, като апелите към него са да употребява положителните си контакти в прилежаща Венецуела, с цел да бъде открит излаз от рецесията. В момента въздушни и сухопътни патрули, както и членове на специфичните сили на страната, претърсват планинска верига, която пресича границата на Колумбия с Венецуела и е покрита с гъста гора.
 
Ръководител на интервенцията по издирването на бащата на Диас е вътрешният министър на Колумбия - Луис Веласко.
 
" Блокирали сме пътищата, всички входове и изходи на Баранкас, както и пътищата към границата. Мобилизирали сме задоволително хора, само че добре знаем по какъв начин работят похитителите тук, да крият отвлечените в друга страна е надалеч по-лесно.
 
Така те ни оставят съвсем без излаз от ситауцията, а Венецуела рядко се заема с сходни случаи, изключително за закононарушение на наша територия. Правим всичко допустимо той да не премине границата, а в случай че към този момент е от другата страна, то ще чакаме решителната интервенция на нашия президент ", съобщи Веласко.
 
В момента отвличанията за откуп и изнудването на бизнеса се усилват в Колумбия макар напъните на първото ляво държавно управление на нацията да посредничи за преустановяване на огъня с размирен групи. Престъпници и размирен групи в страната от дълго време отвличат цивилни за откуп, с цел да финансират своите интервенции.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР