Версии много, извършители малко. На този етап би следвало колегите

...
Версии много, извършители малко. На този етап би следвало колегите
Коментари Харесай

Бившият градски прокурор Кокинов посочи от къде може да е дошла мократа поръчка срещу Петър Христов!

" Версии доста, причинители малко. На този стадий би следвало сътрудниците да работят по всяла една евентуална версия. Аз изпитвам леки подозрения, че " Наглите " отмъщават за това, че Христов е оказал помощ в следствието против тях. По скоро е обвързван с бизнеса му, само че нищо не е изключено. По-скоро гадаем, тъй като не знаем нищо за този човек ". Това съобщи пред Българска национална телевизия някогашният градски прокурор Николай Кокинов във връзка простреляния в София предприемач Петър Христов. Той беше прокурор по времето, когато групата за отвличания на " Наглите " беше арестувана и съдена. Според него е обикновено данните по дело, като това на " Наглите ", да не бъдат разгласявани, с цел да не се пречи на следствието.

" Не считам, че информацията към делото е толкоз прясна, че това да предопредели трагичния завършек на този човек ", посочи Кокинов.

Той не пожела да разяснява околните връзки на хората от бандата " Килърите " с убития Петър Христов. Според Кокинов е допустимо някой с неоправдателна присъда в непоколебим режим да поръча мократа поръчка даже от пандиза. " Никога не е добре за страната, като се стига до такива закононарушения. Обществена загадка е, че в пандизите се употребяват телефони и се прави нерегламентирана връзка ", уточни някогашният градски прокурор.

" Но не е отговорен единствено пандизът, отговорните са и първите 7 години. От там потеглят проблемите в обществото. И двете офанзиви - тази против данъчния чиновници и Петър Христов, са професионално осъществени. Но нямат връзка по сред си. Съмнявам се, че причинителят на разстреля на Христов ще бъде оголен или в случай че бъде открит, ще бъде мъртъв. За мен това си е класическо поръчково ликвидиране. Обикновено подобен вид закононарушения изчезват, дали в река, море, водоем ", разяснява Кокинов.

Той изрази мнение, че управляващите дължат на обществото огромен брифинг, с който да се изясни какво се случва с шесторното ликвидиране и открития мъртъв убиец Росен Ангелов. " Версията, че се е самоубил е доста комфортна за проверяващите. Но има доста неясноти към този случай. Там нещата се случваха като от Холивуд. Странно е това, че след действието не беше открит незабавно този човек ", осъмни се Кокинов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР