Вероятността гардът на Чикаго Булс Лонзо Бол да претърпи трета

...
Вероятността гардът на Чикаго Булс Лонзо Бол да претърпи трета
Коментари Харесай

Трета операция очаква Лонзо Бол

Вероятността гардът на Чикаго Булс Лонзо Бол да претърпи трета поредна интервенция на дясното коляно става все по-голяма, твърди ESPN, базирайки се на източник, непосредствен до играча.

Нова хирургическа намеса ще забави връщането в игра на баскетболиста с още най-малко шест месеца и ще го отдалечи на близо две години от последния му мач в НБА. Бол не се е появявал в игра от 14 януари 2022 година поради неповторима по своя темперамент контузия в дясното коляно, каквато до момента ортопедите в Съединени американски щати не са виждали. До момента той претърпя две интервенции, само че те не му помогнаха да се оправи с болката в проблематичната става.

Според източника на ESPN 25-годишният Бол върви умерено, само че изпитва съществени болки, когато би трябвало да бяга, скача или да сменя посоката на придвижване.

Бившият състезател на Лос Анджелис Лейкърс и Ню Орлиънс Пеликанс подписа контракт с Чикаго през лятото на 2021 година. Контрактът е за четири години на обща стойност 80 милиона $. Преди травмата си Бол имаше индикатори от 13 точки, 5,1 асистенции и 5,4 битки приблизително мача с екипа на " биковете ".

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР