Вероятно за много от нас сексът е крайна дестинация. Според

...
Вероятно за много от нас сексът е крайна дестинация. Според
Коментари Харесай

Женски трикове! Ето как да увеличите мъжката възбуда преди секс

Вероятно за доста от нас сексът е последна дестинация. Според експерти обаче той е по-скоро пътешестване и би трябвало да се любуваме на всяка минута от него. Как да създадем това преживяване още по-пълноценно за нас и нашия сътрудник?
В идващите редове ще се опитаме да дадем отговор на този въпрос. Как да се опитаме да увеличим мъжката възбуденост преди секс? Ето няколко лесни метода:

Гледайте филми за възрастни
Уверяваме ви, че са малко мъжете, които не си падат по тях. Ако желаете да се настроите за по-палави прекарвания, предложете на вашата половинка да си пуснете някой сексуален филм. Това ще е доста комфортен метод да увеличите половата възбуденост и да забавите малко хода на любовната игра. Можете даже да се вдъхновите и да пресъздадете някоя от сцените.

Започнете от по-рано
Ако знаете по кое време ще се наслаждавате на половите си прекарвания, с цел да увеличите възбудата, можете да започнете от по-рано. Например още денем изпратете на вашия сътрудник секси фотография, закачливо известие или пък му намекнете какво може да чака по-късно вечерта. Нека вие да сте подаръка му в края на тежкия работен ден. Постарайте се и ще видите, че мъжът ви няма да има самообладание да се прибере вкъщи, с цел да види какво го чака.

Запалете осветлението
Макар и да ви тревожат няколкото кг допълнително, запомнете, че няма нищо по-секси от уверената жена. Загатнете с жест или пък танц какво го чака, като запалите интереса му. След това леко намалете темпото и в случай че той желае да започнете с по-директната част, тактично отбягвайте и отлагайте. Със сигурност и двамата ще спечелите.

Не бъдете негова майка
Въпреки че е изцяло обяснимо, в случай че желаете да се грижите за мъжа си, не прекалявайте. Безкрайните диалози за децата, семейството и сметките не са изключително секси. Поне за ден или пък час, влезте в ролята на изкусителка, на съдбовна жена, на богинята, в чийто крайници сътрудникът ви ще падне.

Застанете зад него
Прегърнете мъжа си, започнете постепенно да плъзгате ръце по тялото му, шепнейки палави думи. Все отново в любовта и в секса няма правила. Защо би трябвало да очаквате всичко да е в ръцете на колегата ви? Поемете самодейността и вижте по какъв начин той остава безпомощен пред вас.

Завържете очите му
Още една игра, която може да нажежи термометъра в спалнята ви до алено. Завържете очите на мъжа ви и го въведете в спалнята или пък на мястото, на което сте решили да вършиме секс. Докосвайте го и с вашите ръце водете неговите по тялото ви и по пътя към удоволствието. Бъдете сигурни, че възбудата му ще е толкоз огромна, че той няма да има самообладание да пристъпите към екшън.

Напляскайте го
Поне за момент снемете напрежението от плещите му и вие бъдете водещата. Хванете го за дупето… и го напляскайте. Не вярвате, че ще му хареса? Помислете още веднъж! Не си правете прибързани заключения, без да сте пробвали. Увеличете възбудата на макс и бъдете подготвени за това, което ще последва!

Вържете ръцете му
Едва ли има по-възбуждащо нещо от това. Можете да употребявате белезници, колан, шал или каквото ви попадне в полезрението. Докосвайте го, играйте си с члена му, до момента в който е вързан. Повярвайте ни, и той и вие ще запомните това преживяване!

Използвайте играчки
Ако имате дълга връзка, вероятно сте опитвали всичко. Но в никакъв случай не е късно да разнообразите половата игра с малко помощници. Разгледайте онлайн секс магазин и вижте дали няма да намерите нещо, което да предизвика интереса ви. Освен това ще можете да се радвате на дискретна доставка. Зарадвайте мъжа си с новата покупка и бъдете подготвени за секс-маратон!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР