Вероятно всяка мечта, колкото и невъзможна да изглежда, може да

...
Вероятно всяка мечта, колкото и невъзможна да изглежда, може да
Коментари Харесай

Българите, прекосили Атлантическия океан с гребна лодка, са главни герои в новата кампания на Пощенска банка

" Вероятно всяка фантазия, колкото и невъзможна да наподобява, може да бъде осъществена, в случай че вложиш задоволително мисъл, подготовка и старания. Нямахме никаква визия от градеж на лодки, гребане и навигация в океана, само че пък ни беше безпределно забавно да се учим от нулата във всички тези области ", споделят Максим и Стефан Иванови, които през лятото на 2020 година прекосиха Атлантическия океан. Подвигът е реализиран в разгара на международна пандемия и в най-активния сезон на ураганите в Атлантика, откогато се водят статистики, след 105 дни корабоплаване с издигнатата от тях океанска гребна лодка Neverest. Тяхната история оживява още веднъж в последния рекламен клип на Пощенска банка, с цел да въодушеви повече хора да преследват фантазиите си. Чрез своя артикул, който комбинира потребителски заем с овърдрафт без рента за цяла година, банката предлага на потребителите нужната финансова независимост за осъществяване на огромни и дребни персонални планове.

" Темата за фантазиите и безкрайните благоприятни условия пред всеки човек, компания и бизнес е водеща за Пощенска банка в миг, в който означаваме 30 години на българския пазар. Цялостната активност на нашата финансова институция – от продуктите, които сътворяваме за клиентите си, до плановете за корпоративна обществена отговорност, които осъществяваме и поддържаме, имат за цел да генерират условия за положителна смяна и благоприятни условия за осъществяване на човешкия капацитет на самостоятелно, бизнес и публично равнище. Радваме се, че в лицето на двама българи, които сбъднаха своята " невъзможна " фантазия, намерихме посланици на един от водещите си артикули, който комбинира потребителски заем с овърдрафт без рента за цяла година. Пуснахме го на пазара през предизвикателната 2020 година, с цел да дадем опция на клиентите си да рестартират своите проекти, да си разрешат да се върнат към фантазиите си ", разясняват от Пощенска банка.

комбинира два от най-предпочитаните артикули и през турбулентната 2020 година се потвърждава като извънредно сполучливо финансово решение. Затова и се постанова като водещо предложение в портфолиото на Пощенска банка за тази година. В интервала на акцията – до 31.10.2021 година, клиентите на банката могат да заявят заем до 70 000 лв. и овърдрафт без рента за първата година с размер на една чиста заплата или до 3000 лева Кредитът може да бъде употребен както за покриване на настоящи потребности, по този начин и за обединяване на отговорностите, като клиентите имат опция да получат спомагателни преференциални условия, ако дават отговор на условията на банката. Те могат да се възползват от предлагането за овърдрафта при усвоен потребителски заем и разполагаем превод на работна заплата по сметка в Пощенска банка. Одобреният предел по овърдрафта може да се употребява неведнъж, напълно или на части, както за изтегляне на суми в брой, по този начин и за възнаграждение на артикули и услуги.



Клиентите могат да употребяват потребителския заем, с цел да финансират своите по-големи персонални планове – от ремонт, обзавеждане за дома или нов автомобил до обучение. В същото време могат да си обезпечат средства (сумата на овърдрафта), с които да покриват всички ежедневни и ненадейно зародили разноски. Клиентите могат да аплайват напълно онлайн, както и да се възползват от експресно разглеждане на настояването за заем, с отговор до 3 работни часа, съгласно оповестените на уеб страницата на банката Условия за това.

Рекламният клип, в който основни герои са Максим и Стефан Иванови, е вдъхновяващо обръщение към всеки, който преследва фантазиите си, даже когато наподобяват невъзможни. Ето какво споделя Стефан Иванов, финансист с богат опит, който се занимава с корпоративно и капиталово банкиране, за решението им да се включат в него и за снимането му: " Развълнува ни това, че концепцията е обвързана с фантазиите, с работата в екип. Стори ни се доста забавна, доста близка до нашето корабоплаване. Самото снимане на клипа беше като дежавю, припомнихме си тези 105 изгрева и 105 залеза, които видяхме по време на плаването. "

Син и татко сбъдват своята фантазия да си построят лодка и с нея да се впуснат в едно същинско океанско премеждие, като тя освен им носи голямо задоволство и зарежда другите с ентусиазъм да последват личните си фантазии, само че насочва и едно значимо обръщение в българското общество. Плаването им е отдадено на акцията " Да! За живот! " на Министерство на здравеопазването, която предизвиква донорството на органи след гибелта за животоспасяващи трансплантации. Максим става " най-младият гребец, прекосил океан " (на 16 години и 293 дни в деня от отплаването) – формален връх на Гинес, a Neverest – " първата гребна лодка, прекосила Атлантика от изток на запад напълно в сезона на ураганите ".

Повече информация за потребителските заеми на Пощенска банка и предлаганите други артикули можете да намерите на, в профилираните центрове и офисите на банката.

Още от ИКОНОМИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР