Вероятно всеки от нас в живота си е имал черен

...
Вероятно всеки от нас в живота си е имал черен
Коментари Харесай

Защо да духате сол през прозореца от днес до 11 април

Вероятно всеки от нас в живота си е имал черен миг когато всичко върви андолу. Когато всичко изгуби контрол и връзките с околните не вървят добре, вие желаете да прекъснете този циничен кръг допустимо най-скоро. Но постоянно няма разумно пояснение за сходни неуспехи. Струва ви се, че целият свят е против вас, време е да извършите този обред със сол .

Що се отнася до мен, защитният обред със сол изобщо не е свързан със суеверие . Парапсихологът и експерт по руни Стела Бърд ме срещна с техниката. Тя проповядва положително мислене, което подтиква притока на позитивна сила в живота ни. Днес ще ви опиша за една съответна процедура.

Солта е заветен предмет, придобил известност измежду нашия народ преди доста епохи.

Славяните го употребявали, за да прочистят къщата си от отрицателна енергия . Парапсихологът също предлага потреблението на сол за осъществяване на предпазен обред.

Стела Бърд твърди, че този обред се прави най-добре, когато Луната е във фаза на затихване. Най-близките дати са от 4 до 11 април . Ако имате с напрежение прочувствено положение, не пропускайте момента!

Какво е належащо за осъществяване на предпазен обред

Защитният обред със сол се прави рано заран. За да извършите това, вземете шепа транспарантни кристали в лявата си ръка в някой от заложените дни. С нея отидете до прозореца и кажете следните думи:

„ Казвам се ___, апелирам светлинните сили за отбрана на себе си и къщата си. Раздухвам всички терзания и се избавям от страховете. Призовавам разцвет, успокоение и благословии за живота ми! Аз съм магнит за благополучие. Нека помощ пристигна от горната страна за мен! Нека казаното да се сбъдне! „

Думите могат да се произнасят както мощно, по този начин и шушукайки. Както пожелаете. Много по-важно е в това време да се обърнете умишлено към вашите детайли и пазители, разчитайки на тяхната отбрана. След като произнесете думите, издухайте солта от дланта на ръката си.

В същия ден, преди лягане, превъртете сутринта в паметта си. Помислете какво ще получите, по какъв начин ще се чувствате, когато желанието е изпълнено. Например по какъв начин ще се разхождате с другар в парка, когато се възстановите.

Стела Бърд разказва повече за духовната процедура, ориентирана към притока на позитивна енергия на страницата си в Instagram.

Изпълнявам предпазен обред със сол, когато положението ми е покрай обезсърчение. Мнозина ще кажат, че това наподобява на практиката на самохипноза. Но на кого му пука какво е името на ритуала, в случай че в действителност работи. Съветвам ви да употребявате този таен инструмент, с цел да подобрите живота си!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР