Вероятно всеки актьор има филми от кариерата си, в които

...
Вероятно всеки актьор има филми от кариерата си, в които
Коментари Харесай

Филмът, в който Дженифър Лорънс съжалява, че е участвала

Вероятно всеки артист има филми от кариерата си, в които съжалява, че е взел участие. Дженифър Лорънс не се тормози да разкрие и кой тъкмо е филмът, в който се е снимала, само че след това ѝ се е желало да не го е правила.
 Дженифър Лорънс, Оскар, “Наръчник на оптимиста ” и признанието на актрисата, че в ранната си кариера е изгубила надзор над себе си
Когато Дженифър Лорънс е изгубила надзор над себе си

Какво нещо е Оскарът

Интересно е, че в действителност Адел, певицата, с която са приятелки, ѝ е дала съвет, който в следствие се е оказал добър. Той в действителност е бил много простоват и къс - Дженифър да не приема присъединяване във кино лентата " Пасажери ".

" Адел ми сподели да не го върша ", признава актрисата в изявление за New York Times. Тя споделя още, че съгласно певицата галактическите филми са новите филми за вампири. " Трябваше да я послушам. "

Уточняваме, че " Пасажери " е научно-фантастична драма от 2016 година, в която Дженифър Лорънс и Крис Прат играят основните функции. Те се превъплъщават като пътешественици на галактически транспортен съд, които обаче се разсънват от хибернация доста преди плануваното им идване.

Макар и рекламиран като сантиментален филм с присъединяване на привлекателни холивудски артисти, той се смята за може би най-лошият в кариерата на актрисата.

Каквото обаче било, било. Дженифър Лорънс явно е съумяла да преодолее неприятния си избор в предишното и в този момент продължава да гради сполучливата си кариера. Актрисата стана една от най-разпознаваемите след присъединяване си в " Игрите на глада " и " Наръчник на оптимиста ", за който пък завоюва Оскар, написа Entertainment Weekly.
 Causeway, Дженифър Лорънс, Брайън Тайри Хенри и филмов откъс на драмата на Apple TV+
Дженифър Лорънс се бори с кошмарите от предишното

Трейлър на Causeway

Скоро ни следва още веднъж да я гледаме на огромен екран във кино лентата Causeway.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР