Вероятно вътрешни неуредици в партията, свързани с кандидатурите за кметове

...
Вероятно вътрешни неуредици в партията, свързани с кандидатурите за кметове
Коментари Харесай

Очаквайте на живо извънредно включване на Бойко Борисов от новата болница в бургаския квартал Ветрен

Вероятно вътрешни неуредици в партията, свързани с кандидатурите за кметове по общини, е същинската причина за визитата 

Лидерът на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов ще даде къс брифинг пред новия корпус на УМБАЛ „ Дева Мария “ в бургаския квартал Ветрен. От локалния пресцентър на партията изпратиха изненадваща телеграма за идната аудиенция в 10:15 часа.

Флагман ще излъчва онлайн. От анонса излиза наяве, че той има желание да посети съвсем приключената онкоболница, вложител на която е един от първите членове и правилни почитатели на ГЕРБ Семир Абумелих. 

Абумелих е измежду създателите на партията в Бургас през 2006 година, беше общински консултант и депутат. Разочарован от кухнята на националната политика през последните години, той се отдръпна от интензивно включване в публични каузи и се посвети напълно в градежа и оборудването на новото здравно заведение, което се чака да се трансформира в най-голямата болница у нас за лекуване на хора с онкопроблеми, привличайки положителни експерти от Истанбул. 

Едва ли обаче Борисов се намира през този уикенд в Бургас, единствено с цел да види двата чисто нови линейни ускорителя – финален вик на международната медицина, които към този момент са инсталирани в онкоболницата на Абумелих и да го потупа по рамото за триумфа му. Все още не са изчистени кандидатурите за кмет в няколко значими общини на региона, където, в случай че се заложи на нов човек, може да се стигне до сериозен прелом. 

Тези кметове, за които към този момент е известно, че още веднъж, за следващ път, ще излязат от името на ГЕРБ, в актуалната обстановка обаче е по-добре Борисов въобще да не застава до тях. Името на водача се трансформира в знак за неуспех и съмнение към политическата мощ напълно в района. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР