Вероятно в много връзки хората се чувстват недооценени и искат

...
Вероятно в много връзки хората се чувстват недооценени и искат
Коментари Харесай

4 неща, които да опитате, ако искате той да промени отношението си към вас

Вероятно в доста връзки хората се усещат недооценени и желаят сътрудникът им да промени отношението си към тях. Понякога обаче спокойните диалози не оказват помощ и се постанова да се употребяват по-сериозни ограничения, като смяна в държанието и даже метода на живот.

Ако желаете сътрудникът ви да ви забележи още веднъж и да промени отношението си към вас, ето 4 неща, които да опитате:

Свържете се с другите

Разширете обществения си кръг и подхранвайте връзките с приятелите и фамилията си. Прекарвайте време с хора, които ви ценят и правят оценка. Когато той види, че се радвате на пълноценни връзки с другите, ще осъзнае неповторимата връзка, която може би рискува да загуби и ще промени отношението си към вас. Причината е, че това е един от най-хубавите способи да го накарате да се опасява да ви загуби.

 промени отношението

Отказвайте да приемате помощ от него

Когато той предложи помощта си, учтиво я откажете. Покажете му, че сте способни да се справяте сами и че не се нуждаете от него за всяка дребна задача. Като отказвате помощта му, го карате да осъзнае, че може би не е толкоз значителен в живота ви, колкото си е мислил. Това може да докара до смяна в гледната му точка и да го накара да признае цената на вашата автономия и да промени отношението си към вас. Повярвайте, сигурно това ще удари по егото му.

 4 неща, които да опитате, в случай че желаете той да промени отношението си към вас

Спрете да реагирате постоянно

Когато сте изправени пред обстановки, които могат да провокират реакция от ваша страна, практикувайте въздържаност и избягвайте да реагирате импулсивно. Като оставате спокойни и уравновесени, вие демонстрирате прочувствена зрялост и надзор. Това може да го накара да разбере, че към този момент не може да натиска копчетата ви или да приема страстите ви за даденост, като по този начин да промени отношението си към вас.

 промени отношението

Спрете да се оплаквате от нещата

Вместо непрекъснато да се оплаквате от нещо, пробвайте друг метод. Съсредоточете се върху ефикасната връзка и изразяването на потребностите си умерено и решително. Избягвайте повтарящите се напомняния или непрекъснатата рецензия. Като се въздържате от мъмрене, създавате по-позитивна и хармонична среда, в която той може да бъде по-отзивчив към вашите терзания и да промени отношението си също. Това може също по този начин да го накара да осъзнае цената на вашето успокоение и значимостта на поддържането на уважителна и подкрепяща динамичност във връзката.

В умозаключение

Не забравяйте, че любовта е страст, която е изпълнена с възходи и падения, сходно на влакче в увеселителен парк. През първите месеци на връзката двойките постоянно се любуват на насладата от обичта, само че с течение на времето единият сътрудник може да стартира да губи интерес и да промени отношението си. Това може да накара другия да се почувства обезсърчен и изолиран. И в случай че сте се чувствали отхвърлени от вашия сътрудник, то в този момент е идеалният миг да употребявате гореспоменатите тактики, с цел да спасите потъващия транспортен съд на вашата връзка.

Не забравяйте, че задачата не е да манипулирате половинката си, а по-скоро да разпалите още веднъж пламъка на любовта и признателността в сърцето му. И по този начин, в този момент, когато знаете по какъв начин да накарате един мъж да осъзнае, че ви губи и да промени отношението си, в случай че ви е приемал за даденост, възползвайте се от опцията и действайте неотложно. Не чакайте нито момент повече, с цел да схване, че му се изплъзвате.

Помнете, че заслужавате да бъдете забелязвана и ценена, а тези елементарни стъпки могат да ви оказват помощ да постигнете тъкмо това. Нещо повече, откакто сте придобили визия за неговата позиция и страсти, от вас зависи да решите посоката на развиване на тази връзка. Ако даже и тези стъпки обаче не оказват помощ, може би би трябвало да се замислите коства ли си да инвестирате време и старания във връзка, в която вие сте единствената, която давате. Може би заслужавате нещо доста по-добро и то е напълно близо.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР