Вероятно утре или в другиден ще решим с колко допълнително

...
Вероятно утре или в другиден ще решим с колко допълнително
Коментари Харесай

МОН обмисля удължаване на грипната ваканция в Плевен и Габрово

" Вероятно на следващия ден или в другиден ще решим с какъв брой в допълнение да удължим ваканцията в Плевен и Габрово . Много евентуално е да бъде до второ разпореждане. "

Това съобщи просветителният министър Красимир Вълчев, който участва на изключителното съвещание в Министерския съвет за това какви ограничения да се вземат за ограничение на ковид.
 Вече четирима инфектирани с новия короновирус у нас Обновена
Вече четирима инфектирани с новия короновирус у нас

В Плевен и Габрово

Припомняме, по време на днешното изключително съвещание стана ясно, че общи четирима души са с позитивни проби за ковид у нас - по двама в Плевен и Габрово. Освен това министър председателят Бойко Борисов моли за персонална самодисциплина и без презапасяване с храни.

Не е допустимо да се приложи отдалечено образование за целия образователен проце с, тъй като няма такава техническа опция, сподели Вълчев. По отношение на детските градини се взема решение ден за ден, тъй като ситуациацията с ковид е динимична. Двете висши образователни заведения в Плевен и Габрово са отменили образователните занятия до сряда.
 Борисов зове за персонална самодисциплина за ковид и без презапасяване с храни
Борисов зове за персонална самодисциплина за ковид и без презапасяване с храни

Смятат, че нулевият пациент е пристигнал от Гърция

Според просветния министър не са основателни опасенията, че учениците, които подлежат на Национално външно оценяване (НВО), няма да се приготвят задоволително добре. По думите му може да се направи по този начин, че НВО да обгръща по-малко тематики, а не да обгръща всички уроци и раздели на образователните стратегии.

В умозаключение Вълчев съобщи, че няма опасения за просветителния развой .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР