Вероятно този знак от зодиака представлява най-големия интерес и предизвикателство

...
Вероятно този знак от зодиака представлява най-големия интерес и предизвикателство
Коментари Харесай

Звездите за него – мъжът Близнаци

Вероятно този знак от зодиака съставлява най-големия интерес и предизвикателство за всяка една жена. И най-голяма премия!
Той е забавен...заради своята колебливост и своето своенравие. Трудно е с него, тъй като е необикновен, само че за сметка на това скуката я няма. Обича да отбраната свободата и персоналното си пространство, а точно поради това не обича да се подчинява. В кой свят се намира тъкмо през днешния ден...това е много трудничко да се разбере. Това, което сега му е в главата и за което си мисли след един час, ще си остане мистерия за всеки и вечно. Като цяло мъжът Близнак е свенлив, само че разговорлив човек. Надарен е с няколко гения нормално. Има богато въображение, гледа да стои надалеч от сегашното и елементарно може да не помни за някое свое заричане. 
 10 цитата за обич, които съвършено разказват Близнаците 10 цитата за обич, които съвършено разказват Близнаците
Близнаците са една от най-интересните зодии в зодиака. Със сигурност имате познати от тях, които са толкоз колоритни персони, че не м...
Този извънредно грамотен и образован мъж е доста добър и сладкодумен оратор, и със своето умеене и гений елементарно може да притегли съвсем всяка жена, която се изправи на пътя му. Всъщност, неговата инфантилност и наивна природа са изключителни привлекателни за нейния пол.
Мъжът Близнак е прочут със любовта към връзката, развлечения и пътуванията, оптимистичния мироглед за живота. Допада му умерения комизъм, комплиментите и приятните диалози, а всичко това няма по какъв начин да не се хареса на дамите.
Всичко всичко изброено до тук, той не се слави като огромен романтик. Понякога изпитва съществени компликации да се изрази тъкмо какво мисли, какви са неговите моментни emoziи. Когато е по-млад, разсъдъкът е постоянно преимущество при него, само че в по-зрелите години, стартира да бъде прочувствено открит във всевъзможен аспект. 
В леглото избира да е преобладаващата страна. Обича да опитва, да прави обич пред огледала, на ярко, с горящи свещи. 
 Годишен хороскоп 2021 - Близнаци Годишен хороскоп 2021 - Близнаци
Началото на новата година ще ви въодушеви за постигането на нови цели. През януари ориста ще ви сложи в центъра на събитията. Изненад...
Мъжът Близнак цени свободата си до дъно, и мъчно се взема решение да направи стъпка към сватба и основаването на семейство. Ако една красива дама обаче навлезе надълбоко в сърцето им, е допустимо да направя тази огромна за тях крачка. Но даже тогава ще се пробва да поддържа възприятието си на независимост и мъчно би разрешил това да бъде осуетено от който и да било.
Големият проблем в Близнака е неумението му да докара нещо стартирано до финала. тъкмо сега, в който той разбере къде е същината на казуса и от какво естество е, неговия интерес изчезва и той се трансферира някъде другаде.   Близнакът постоянно е бил талантлив пълководец, само че неприятен практик.   В своята работа доста постоянно е считан за " най-острия разум " и е скъп поради новите си и блестящи хрумвания и креативноста си.  Парите и Близнаците са съвсем несъвместими. Буквално те изтичат сред пръстите им. В момента, в който им попаднат в ръцете някакви средства, всичко добито безусловно ще прогори джобовете им и ще си намерят всевъзможен мотив, единствено и единствено да похарчат всичко, което имат.
Този мъж в душата си постоянно ще остане едно малко момче, зодиакалния аналог на Питър Пън. За него детските качества са напълно типични - постоянно търсене на нови занимания, любознание и пристрастеност към " пакостите ".  
Ако желаете да спечелите мъж Близнаци, би трябвало да провокирате неговия интерес и да насочите вниманието му към разнородни свързани най-вече с приключенията - Близнаците обичат това. Не бива да го оставяте да скучае, тъй като доста елементарно ще хукне в друга посока. На него би трябвало да бъде дадена опция за прояви. Буквално като на малко дете, би трябвало да бъде забавляван допустимо с най-различни провокации. В противоположен случай бързо се отегчава и бяга. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР