Вероятно той си мисли, че е върхът – хитър до

...
Вероятно той си мисли, че е върхът – хитър до
Коментари Харесай

4 капана, в които всеки изневеряващ мъж ще падне

Вероятно той си мисли, че е върхът – остроумен до талантливост, тъй че може да ви разиграва както си пожелае. Е, малко е сбъркал. Проверката за невярност се оказва доста лесна. Например, с тези 4 клопката за прелюбодейци, всеки от които е ужасно ефикасен.

И по този начин, дано забележим що за птица е той - дали изневерява или не.

Тръгване и ненадейно завръщане
От вас се изисква единствено сносна причина да напуснете града. Но би трябвало да е добър мотив - да вземем за пример, пътешестване до другари, заболели родители, сестра след бракоразвод и така нататък Измамникът, оставен самичък у дома, няма да пропусне шанса да си поиграе.

Обявете по кое време тъкмо ще се върнете. А по-късно направете „ изненада “, като пристигнете с няколко часа по-рано. Тази техника не е безотказна, само че доста хора съумяват да потвърдят измяна посредством нея. Предимството на метода е, че мъжът няма да забележи инспекцията. Недостатъкът е, че методът изисква доста време и постоянно е невероятно да се повтори отново, тъй като обичаният незабавно ще заподозре, че нещо не е наред.
Среща след работа
Това различен способ, още веднъж основан на изненада. Опитайте да се срещнете с мъжа след работа без предизвестие. Ако има връзка с друга, няма да е самичък. Нищо не може да заблуди женската вътрешен глас, тъй че по неговото лично държание и държанието на сътрудниците му ще може да се реши каква е истината.

Във всеки случай не пречи да опитате.

Социални мрежи
Не всички хора дават на обичаните си достъп до своите сметки в обществените мрежи или оставят достъп до известията си по телефона. При множеството двойки има избрани граници. Но постоянно можете да го разсеете съзнателно, с цел да поразгледате на места.

Психолозите предлагат един доста добър - може ненадейно да кажете на мъжа си, че желаете изцяло транспарантна връзка и сте подготвени да му дадете паролата за вашите обществени мрежи и да му позволите да употребява телефона когато и да е. Ако той откаже да направи същото за вас, най-вероятно има какво да крие. Ако човек желае да помогне на сродната си душа да спре да го подозира в измяна, той ще направи всичко належащо. Но тръгне ли да се оправдава с правила, не му вярвайте. Виновен е и още по какъв начин!
Страница в обществената мрежа
Направете си подправен профил в обществената мрежа. Той би трябвало да наподобява като същински - прибавете там фотоси, видеоклипове, другари. Не забравяйте да напишете и вашия град. Пишете на мъжа си от този профил. Ако прояви нездравословен интерес, това към този момент е неприятен знак.

Почти незабавно ще разберете дали вашият мъж е в въодушевление за спекулация.

С помощта на горните способи може да си изясните много неща. При всички случаи, в случай че се съмнявате, експертите предлагат да не се колебаете да ги употребявате. Не бива да оставяте връзките ви да стигнат до точката, в която към този момент никой няма доверие на другия.

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР