Вероятно сте попитали най-добрата си приятелка милион пъти защо е

...
Вероятно сте попитали най-добрата си приятелка милион пъти защо е
Коментари Харесай

Защо толкова много умни и красиви жени остават необвързани с години

Вероятно сте попитали най-хубавата си другарка милион пъти за какво е сама и не бърза да сътвори семейство. Тя може да се майтапи по тази тематика, само че корените на казуса са доста по-дълбоки. Все повече и повече красиви и умни девойки избират да не са във връзка. Каква е повода? Разберете с нас!

Съвременните дами са самостоятелни

Жените се борят за правата си и трансформират света. Все повече дами получават работни места, които са равностойни или по-добре платени от на мъжете и стават самостоятелни. Те не би трябвало повече да желаят от мъжете помощ за физическа работа, тъй като могат просто да се обадят на експерт и да си платят. А от време на време това е по-бързо, в сравнение с да чакате брачна половинка ви да реши казуса.

Жените стартират да почитат своята независимост и свободното си време

Вместо да готви вкъщи за брачен партньор и няколко деца след работа в офиса, дамите избират да отделят време за себе си. Изглежда по-привлекателно да отидете в спа център, салон за хубост, шопинг или майсторски клас за личностно израстване, в сравнение с да се грижите за децата или да почиствате след мъжа си, нали?

Жените стават все по-емоционално постоянни

Жените са станали по-силни, по-емоционално постоянни и по-образовани. Съвременният свят им дава почти същите благоприятни условия като на мъжете. Това визира тяхната логика на психиката. Вие не се страхувате да останете сами без средства за прехранване. По-добре е да чакате равносилен сътрудник, в сравнение с да споделите леглото си с мъж, който не обичате или не почитате.

Съвременните дами стартират да харесват различните взаимоотношения

Днес не се опасяваме да покажем желанията си в връзките. Можем да живеем по този начин, както сметнем за добре, и никой няма да ни съди като преди, когато избираме сътрудник от същия пол или имаме свободна връзка. Очевидно това води до това, че хората не се женят и просто живеят дружно.

Съвременните дами имат доста високи стандарти

Когато печелите лични пари, грижите се за външния си тип и се развивате в други области, очаквате човек, който ще се съобрази с вашата философия за живота и ежедневни действия. Не е допустимо да се толерират ниски стандарти, тъй като те не могат да ви донесат по-добър живот. По-лесно е да останете сама и да продължите да се грижите за себе си.

Мъжете се опасяват да се срещат с красиви и умни дами

Когато мъжете виждат красива, самостоятелна и интелигентна жена, те не са толкоз въодушевени да подхващат първата стъпка, тъй като мислят, че сходна невероятна жена не може да бъде самотна. Плюс това никой не желае да бъде отритнат. И множеството от дамите в никакъв случай няма да създадат първата стъпка, тъй като те към този момент вършат задоволително.

Съвременните дами към този момент не имат вяра в приказките

Да, равнището на доверие на дамата към мъжа е доста по-ниско заради актуалните стандарти и ерата на потреблението. Гледахме филми от детството си, когато една жена е независима бизнес дама, която ръководи лична компания или е извънредно сполучлива на работното място като цяло. Съвременният свят ни дава модерни цели и ние ги одобряваме.

Източник: Framar.bg

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР