Вероятно ще се изненадате от броя хора, които са в

...
Вероятно ще се изненадате от броя хора, които са в
Коментари Харесай

Ако той право това, не е никаква любов, а чисто обсебване

Вероятно ще се изненадате от броя хора, които са в клопката на една връзка. Нещата стават в действителност рискови, в случай че пренебрегвате предупредителните признаци, когато сте заслепени от обич. Ето кои са знаците, когато обичаният ви не е влюбен, а захласнат и „ прочувствено ограбващ “.

1. Искат непрекъснато внимание
Когато индивидът до вас желае да прекарвате повече време дружно, това е добър знак. Но в случай че по-скоро стартира да наподобява на досадно кученце, което проси под масата храна, нещата стартират да излизат отвън надзор.

2. Изискват цялото ви време
Започва се с екскурзии през уикендите и сантиментални вечери всяка вечер след работа. След време това прераства в молби да си вземете болничен, отпуска или каквото и да било, единствено с цел да не излизате от у дома.

3. Нямат персонален живот
Или най-малко са имали преди да ви срещнат. Със сигурност ви е станало прелестно, когато вашият човек се е лишил от „ мъжка вечер “, с цел да прекара време с вас. И обикновено да е по този начин, в случай че е индивидуален случай. Дадете ли си сметка, че сътрудникът ви от месеци не се е срещал с никого, това несъмнено е „ алена лампичка “.

4. Ревнуват всичко, на което обръщате внимание
И не става дума единствено за хора, въпреки да са предпочитани, несъмнено. Обсебващите мъже с времето стартират да недоволстват, в случай че ходите на подготовка или маникюр, в случай че разхождате кучето си прекомерно дълго…

5. Те ви ревизират, когато не сте дружно
Излезли сте с приятелки на открито? Бъдете сигурни, че ще получите най-малко 3 известия и няколко телефонни позвънявания, всяко от които гласи какъв брой доста му липсвате и по кое време ще се приберете най-сетне. Свободата ви ще е единствено привидна.

6. Опитват се да покажат на другите, че сте „ заети “
Ако на публични места сътрудникът ви непрекъснато ви държи за ръка, през кръста, целува ви и ви придърпва към себе си, това може да не е чак толкоз сантиментално, а по-скоро изразяващо възприятие за благосъстоятелност.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР