вероятно ще играе за срещу в двубой от Първа в

...
вероятно ще играе за срещу в двубой от Първа в
Коментари Харесай

Глезенът на Холанд не е перфектен, но той все пак ще играе

евентуално ще играе за против в дуел от Първа в петък, макар че не е изцяло възобновен от травма в глезена. 21-годишният нападател се контузи по време на лагера на националния тим на преди повече от седмица, само че взе участие в срещата на " жълто-черните " против, изгубена с 1:4. " Глезенът на Ерлинг Холанд не е в съвършено положение, само че като цяло е добре ", съобщи пред медиите старши треньорът на Дортмунд - Марко Розе.
 Марко Розе: Ако не сме непрекъснати, аз нося отговорност Марко Розе: Ако не сме непрекъснати, аз нося отговорност
Младият голмайстор Холанд, който лекува разнообразни контузии през последните месеци, не се е разписвал в мач от шампионата от 22 януари. Халфът Джъд Белингам също се чака да играе, макар че пропусна няколко занимания на Борусия през седмицата, откакто беше ударен в крайници. " Джъд ще може да играе, откакто сподели, че е в положително положение ", сподели още Розе.

Шест кръга преди края на сезона Борусия Дортмунд изостава на девет точки зад водача Байерн Мюнхен. " Жълто-черните " не са ставали първенци в Германия от едно десетилетие. " Все още усещаме резултата от загубата против Лайпциг. Сега е моментът за реакция. Все още имаме шансове да обърнем нещата в напълно друга посока. Това е нашата съществена задача ", приключи Марко Розе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР