Вероятно се касае за самоубийство, до лобното място има паркирано

...
Вероятно се касае за самоубийство, до лобното място има паркирано
Коментари Харесай

Брутални подробности за кървавата драма на релсите! Пътнически влак е премазал мъжа пред погледите на ужасени

Вероятно се касае за самоубийство, до лобното място има паркирано Рено, допуска се, че е на блъснатия

Самоубийство е главната версия, по която полицията работи за кървавата драма на релсите в Бургас, научи Флагман.бг. 

Както първи съобщихме, нещастието се разигра малко след 16 ч. през днешния ден сред товарна и разпределна гара – в непосредствена непосредственост до ул. „ Одрин “ в региона зад спирката против Кроношпан. Наши източници разкриха, че мъжът е скочил пред влака по време на придвижване. Десетки пасажери от влака са станали очевидци на ужасяващата панорама. Машинистът не е имал никакво време да реагира, локомотивът безусловно е премазал мъжа. Шансовете за оцеляване при сходни обстановки са минимални, защото лишава време, до момента в който влакът успее да спре. Пътниците са свалени и са извозени до крайната точка.



Самоличността на жертвата към момента не е открита, само че съгласно проверяващи тялото е на 62-годишен бургазлия от кв. Долно Езерово. Както Флагман.бг заяви, до лобното място има паркирано Рено. Предполага се, че е на умрелия. В региона има доста полиция, кола за спешна помощ, както и пожарникарски екип. Извършва се оглед от чиновници на 2 РУ-Бургас. Тепърва ще се обясняват аргументите, довели до нещастието. 
 Непосредствено до мястото е изоставено това Рено, което е благосъстоятелност на 62-годишен мъж. Предполага се, че точно той е жертвата

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР