Вероятно разследването срещу Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова

...
Вероятно разследването срещу Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова
Коментари Харесай

Хаджигенов: Разследването срещу Борисов ще бъде опорочено

Вероятно следствието против Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова ще бъде опорочено поради следователя, който следи случая. Причината е, че той е същият, който преди време разследваше опита за убийството на депутата на Движение за права и свободи Делян Пеевски. За това заяви юрист Николай Хаджигенов. По думите му става въпрос за следователя Мая Ковачева.
" Така това дело, сега се води от човек, който е доближен до кръга на основния прокурор Иван Гешев и от това няма да произлезе нищо, което да бъде в ущърб на тримата упрекнати ", сподели юристът пред Actualno.com.
В ефира на bTV той сподели разпореждане, с което бяха повдигнати обвинявания против Георги Христов, Венцислав Върбанов и Красимир Методиев, за опит за убийството на Пеевски. За Actualno.com той напомни, че по-късно, следствието против тях беше прекъснато " заради необоснованост ".

" Сагата за подготвянето ликвидиране е цялостна фантастика. Това стана с помощта на проверяващите. Сега отново същите, които не са инцидентни, работят по случая с делото на Борисов, Горанов и Арнаудова. Какво да чакаме съгласно вас, че ще се случи ", попита той реторично.

За съвпадението с проверяващата Мая Ковачева оповестиха и от БОЕЦ. Те се възмутиха, защото казусът с Пеевски беше обрисуван от тогавашния основен прокурор Сотир Цацаров като неточност. " Това е парадокс ", споделят от придвижването. " Думите на Борисов отпреди години, че “МВР ги хваща, а съдът ги пуска”, в този момент звучат по този начин: " Министерство на вътрешните работи ни хваща, а прокуратурата на Гешев ни пуска! Гешев е Радост! ", прибавят от БОЕЦ. Именно поради сигнал на придвижването се стигна до арестите на тримата, които бяха пуснати от ареста 24 часа по-късно без обвинявания.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР