Вероятно поне веднъж ви се е случвало да сънувате, че

...
Вероятно поне веднъж ви се е случвало да сънувате, че
Коментари Харесай

Сънувате ли, че се движите на забавен каданс? Вижте какво означава

Вероятно най-малко един път ви се е случвало да сънувате, че се движите на занимателен каданс и да се чувствате по-тежки и тромави. Наскоро учените откриха научното пояснения за това.

Според проучванията на Даниел Ерлашер – психолог от Университета на Берн, Швейцария, има част от мозък, която задейства сходни сънища. Той е анализирал мозъчната активност и кое ги задейства.

За да разбере същината на тези сънища, учениът е провеждал опитите си с хора, които са усвоили практиката да управляват своите прекарвания по време на сън или хора, които сънуват осъзнато.

Ерлашер желал от доброволците да извършват съответна активност насън, за която им е належащо повече време в действителния живот.

Анализирах към 200 000 сънища за мои клиенти и тичането на занимателен каданс е 55-тото най-често срещано нещо в тях, разяснява откривателят.

 Сънувате ли, че се движите на занимателен каданс? Вижте какво значи

Често се случва хората да се движат по-бавно или по-бързо в съня си, в сравнение с в действителността. Обикновено, в случай че насън ускорим крачка, по-късно политаме, демонстрира анализите на сънищата.

Именно затова учените имат вяра, че има връзка сред събитията в будния ни живот и това, което се случва насън.

Тъй като краката са инструментът, посредством който се придвижваме в живота, сънища, в които се движим по-бавно демонстрират, че нещо пречи на напредъка ни в действителността.

Драматично бавният бяг, който също доста хора сънуват, е директно обвързван с компликации, които изпитвате в всекидневието.

Хората, които са взели участие в изследването на Ерлашер, имали по-бавни дейности насън, тъй като те осъзнавали какво вършат. Според откривателя това несъмнено се случва на всеки с осъзнати сънища.

За останалите обаче появяването на занимателен каданс е явен симптом за проблем.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР